Den “aqua kart” en verdensomspennende patent å revolusjonere spansk sommer

Den

Med god tid er det når de fleste ønsker å gå til en krets karting og gjøre noen runder for å ha en god tid med venner, fordi i vinter kulde og mulig regn blir vanskeligere. Med godt vær vil også ta en dip i vann. da, Hvorfor ikke sette de to tingene?

De har tenkt at Galicia: José López Rivas Han er skaperen av "aqua kart"En oppfinnelse som vil revolusjonere sommeren. disse nye karts sjøen De har blitt patentert Sanxenxo (Pontevedra) og nå det internasjonale markedet for å være produsert i California, over Atlanteren.

Så langt, disse "aqua karts"Du kan teste strand Major i Sanxenxo, Paris Dakart hvor kretsen er. Som utgitt av La Voz de Galicia i digitale medier, og som du kan se i din video, disse båtene godt likne jet Ski, men med en flatere silhuett, med en mer behagelig sete med en akselerator for den høyre foten og ratt å kjøre den.

Har fart? Rundt 20 knop, som kan oversettes til 37 km / t. Ifølge den galiciske miljøet, "aqua kart" ville lett å kjøre og kunne regulere hastighet. De har en lengde på ca tre meter og har to forskjellige modellerDen første, med Rotax motor til "innsjøer, elver og strender" i videre forstand flater; den andre elektromotor og flere lukkede kretser.

Du kan også være interessert

Artés Wildcat, Mephisto vann!