Det är Toyota SUV range: C-HR, RAV4, Land Cruiser och Hilux

SUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser och HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser och HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser och HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser och Hilux

Talk of SUV är utan tvekan göra Toyota RAV4. Denna kompakta modell är inte bara en av de mest populära runt om i världen, men idag kan betraktas som föregångare kategori när det infördes tillbaka i 1994 på Geneva Motor Show. Mycket har hänt sedan dess, mer än 20 år, men den fjärde generationens RAV4 är fortfarande helt förkroppsligar detta koncept SUV, även förbättra den och har kunnat anpassa sig till förändringar i en kategori med en allt näring av rivaliserande erbjudande.

Testa det bästaDärför vid det kommande Test The Best, som ska hållas i Las Rozas Mässan nästa 11, 12 och 13 november, Du kan inte missa utnämningen, mycket mindre RAV4, som också har nyligen släppt en intressant hybrid variant som ger ännu mer attraktivt för sitt sortiment. Om du är intresserad att få på den nya Toyota RAV4 i största händelsen testbilar Spanien, precis som din bokningsförfrågan på denna länk.

bredvid RAV4, ansluter sig till Toyota SUV sortimentet nu varumärket C-HR, en SUV som orsakar en sensation för sin aggressiva och originalbilden. En Toyota C-HR som ligger denna tid ett hack nedan och ger RAV4 frisk luft till kategorin Tack vare en sådan banbrytande och tilltalande design. Toyota har redan börjat marknadsföra en begränsad serie 200 enheter till ett pris av 29.000 euro varje (Och, faktiskt, redan de har uttömts) och omfattande utrustning.

Den gjutna Toyota SUV är nu klar över med två modeller med mer off-road egenskaper, och idag nästan unik på marknaden men ändå betydande efterfrågan på hög funktionalitet och mångsidighet. Vi talar, naturligtvis, Land Cruiser och Hilux pick-up. Den första, Toyota Land Cruiser, det släppt en ny motor i 2015 med ankomsten av en 4-cylindrig dieselmotor 177 hästkrafter, som särskilt ökar dess effektivitet. Det har också förbättrat sin utrustning och erbjuder fler versioner. För hans del, Toyota Hilux Det är fortfarande en pick-up raffinerad och robust, nu med en mer modern design och en stor förmåga att övervinna alla typer av hinder tack vare sin reduktion.

Toyota C-HR

den nya Toyota C-HR Det har varit, som vi har sagt, Slutligen SUV att anlända området av japanska tillverkare. Det är en modell med personlighet och slående design, halvvägs mellan en coupé och en kompakt SUV, men hoppas att konkurrera och stå upp mot den allsmäktiga marknaden Nissan Qashqai. C-HR ärver hybridframdrivningssystem Toyota Prius, med en sammanlagd effekt på 122 hk: det vill säga, dess låga strömförbrukning och tillförlitlighet är mer än bevisad. Utan tvekan kommer det att bli en modell som kommer att ge det tal under de kommande månaderna ... och redan kan vi även prova.

effekt122 hk
medelförbrukningFrån 3,9 l / 100 km
versioner4x2
längd4.36 meter
bagageutrymme377 liter

Toyota RAV4

med en längd på 4,57 m, Toyota RAV4 Det finns endast i 5-dörrars versioner. Han har nyligen släppt sin första hybrid version (Denna länk hittar du test), som måste läggas två andra varianter, en diesel och andra bränslen. Den nya hybrid RAV4 erbjuds med två varianter, en med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift annan 4x4. I allhjulsdrift är en andra elektrisk motor associerad med bakhjulen. Tillsammans med den nya hybrid version av Toyota RAV4 2.0 dieselmotor ger 143 hk BMW källa i samband med framhjulsdrift. Medan bensin satsa på ett block av två liter och 151 hk, detta med 4x4.

effektFrån 143 till 197 hk
medelförbrukningFrån 4,7 l / 100 km
versioner4x2 och 4x4
längd4.605 meter
bagageutrymme501 liter

Toyota Land Cruiser

kvintessensen tuffing, trots att en Ren SUV Toyota Land Cruiser Det har anpassat sig till de tider av modern SUV. Detta bekräftas av det nya område där ja fortfarande rider en hög förskjutningsmotor, med 2,8 liter och 177 hk (Denna länk kan du hitta de test). Denna SUV erbjuder också avancerade kontroller och en hel del teknik för att leverera bra prestanda och komfort i asfalt trots sin vikt och volym, gott om utrymme inuti och upp till sju platser om du väljer för femdörrars kropp.

effekt177 hk
medelförbrukningFrån 7,2 l / 100 km
versioner4x4
längd4,78 meter
bagageutrymmeFrån 381 till 621 liter

Toyota Hilux

Alltid i referens pick-up kategori, Toyota Hilux Det är nu i sin åttonde generation. I den här också ren SUV engagemang för modern design och bättre utrustning. Den har en 2.4L förskjutning och 150 hästkrafter, med upp till tre konfigurationer att välja: enkel, förlängda eller manskapshytter. En underbar pick-up i denna länk hittar testet.

effekt150 hk
medelförbrukningFrån 7,0 l / 100 km
versioner4x4
längd5,33 meter
bagageutrymme1211 liter i rutan

Du kanske också är intresserad av:

Den vildare och sportnyheter från Toyota

Toyota C-HR Launch Edition: utarmat reserver

Toyota RAV4 vs VW Tiguan, vad som är bättre?