Breaking Bad bilar på auktion

Breaking Bad bilar på auktionBreaking Bad bilar på auktionBreaking Bad bilar på auktionBreaking Bad bilar på auktion

Series Bryan Cranston, Breaking Bad, har revolutionerat världen med sin historia, där Walter White och Jesse Pinkman alla lagar Albuquerque, är en stad i delstaten New Mexico (USA) hoppas över. En atypisk scenario i huvudpersonerna passera att ha ett normalt liv att bli en av tillverkarens kristall "Most Wanted. Nu kan de bilar som har lämnat för att använda i serien köpas auktion. Fans av serien kommer att gå galet och även producentpriser inte skyhöga, säkert mer än en av dessa bilar når en stor summa.

Pontiac Aztek Walter White

sannolikt det mest karakteristiska serien bil. Det är medresenär och 'business' stjärnan i Breaking Bad, beräknings och intelligent Walter White. I den näst sista säsongen som förändringar för Chrysler 300 varumärke. den skick bilen är ganska olyckligt och det behöver större reparationer, men priset är lägst bland dem som auktion. Denna Pontiac Aztek autentiska samlarobjekt för fansen. Ditt pris: 1000 $ -740 euro. Pontiac Aztek

Chevrolet Monte Carlo Jesse Pinkman

den 'Partner' av Walter White Det verkar i serie med en Chevrolet Monte Carlo Nu fungerar inte och Det skadas av att återskapa en fotografering i serien där bilen blir skottlossning. Ändå stor mängd oskyldiga Pinkman av de offentliga fabrikat ursprungliga summan Auktionen 2500 $ 1849 euro.

Chevrolet Monte Carlo

Jeep Grand Wagoneer Skyler White

Det är bilen som Walter fru promenader. Såsom angivits, känns bilen bra och bra mekaniskt sett. Att ja, behöver målning lite retuschering och vi talar om en 1991 modell betonar sin klassiska estetiska och sido och bakre plattor imiterar färgen på trä. Den har ett utropspris på 7125 $ 5268 euro.

Jeep Grand Wagoneer

Toyota Tercel 4WD Jesse Pinkman

En av de fordon som lever mer väsen 'Breaking Bad'. Det är bilköp Jesse Pinkman vara skadad hans Chevrolet Monte Carlo. med Toyota Tercel 4WD -Mycket stil 'vänster' av Pinkman- de unga stjärnorna i några av de bästa scenerna från serien. Trogen Jesse, insidan och utsidan försummas och mekanisk ackumulera 181,500 miles -den livs Vägmätare nästan 300 tusen kilometer-. Dess utgångspriset är 5500 $ 4067 euro-

Toyota Tercel 4WD

Volkswagen New Beetle Marie Schrader

Det är det fordon som driver Hanks fru, bror Walter White och DEA ​​agent -Compliance Management lagar om drugs-. Det är en trevlig New Beetle djupblå och 2006. Deras status meddelas ganska bra och i själva verket har det ett utropspris på 10.000 $ 7394 euro-. Trots att verkligheten är att bilen har inget speciellt i serien och det saknar betydande minuter på skärmen.

Volkswagen New Beetle

Ford F-250 Vamonos Pest Control

En av de täckbolag gripa Walter White till 'kocken' glas utan att väcka misstanke är Vamonos Pest Control, en förmodad företag som ansvarar för att avsluta skadedjur i hemmen. Företaget är ett fordon Ford F-250 med kroppen 'Pick-up' att, enligt specifikationer Det har motorhaveri Vägmätare och det ger en ganska hög siffra. Utropspris: 5000 $ 3697 euro.

Ford F-250

Cadillac Sedan de Ville

i förra säsongen, huvudpersonen av serien, Walter White, används i vissa scener av betydelse är en Cadillac Sedan de Ville. Inuti bilen och plattan föreliggande vissa brister på grund av tids, eftersom det är året 1977. Ändå talar om en beskrivning bra mekanik, Ovanligt för en bil med den åldern. Vid auktionen har ett utropspris på 5000 $ 3697 euro.

Cadillac Sedan de Ville