Opel har en ny logotyp och en ny slogan

Opel har en ny logotyp och en ny slogan

"Framtiden tillhör alla" är den ny slogan Opel varumärke. Vilket budskap du vill förmedla?: demokrati framtida teknik och sätta dem tillgängliga för alla. Bilindustrin förändras mycket snabbt. Fordonet i sig är inte längre i centrum för uppmärksamheten. Fokus ligger nu inriktat på rörligheten för människor, det är en hel paradigmskifte. Mekanisk till digital, bränsle till elektricitet, som äger en bil-baserade mobilitetslösningar alla behov.

För Opel, är framtiden inte en elitistisk lyx, men en livskvalitet för alla. Opel har varit en föregångare inom demokrati innovationer Premium och teknik. Införandet av trevägskatalysator och installation på alla passagerarfullstora krockkuddar har ansetts milstolpar i miljömedvetenhet och säkerhet. På senare tid, LED-matris ljus IntelliLux i mitten och kompakt segment, uppkoppling och personlig assistent Opel OnStar tjänst eller Opel Ampera elbil-e är exempel.

En ny logotyp för Opel

Inledningen av den nya eran för Opel sänds också av ny Opel Blitz. Varumärket logotypen har gjorts om. Från och med nu, alla kommunikationskanaler använder en logotyp med Opel 2D utseende klar. Självklart kommer de grundläggande komponenterna i den distinkta Opel-logotypen kvar-en cirkel som en symbol för ett hjul och blixtar enbart som ett tecken på makt. Lätt att känna igen med ett ögonkast.

Du kan också vara intresserad

Opel Grandland X. första officiella bilder och detaljer i den nya SUV

Opel Insignia Grand Sport 2017: Den första av de nya Insignia

Opel, det nya varumärket av elbilar också PSA?

Officiell: PSA tillkännager köpet av Opel med 2.200 miljoner euro