Testa den bästa SUV 2016, den stora festivalen för SUV

Testa den bästa SUV 2016: en stor framgång för deltagandeTesta den bästa SUV 2016: en stor framgång för deltagandeTesta den bästa SUV 2016: en stor framgång för deltagandeTesta den bästa SUV 2016: en stor framgång för deltagande

Han hade aldrig gjort något liknande detta i vårt land och i Europa. I vår strävan tjäna våra läsare och Internetanvändare, och allt det De måste köpa en bil, bestämde vi oss för att skapa vår Första Test The Best SUV, ett evenemang där 19 varumärken visade och får testa sina modeller all relevant sätt.

den Convention Center i Las Rozas (Madrid) Det har varit värd en SUV megaconcesionario av 25 tusen kvm med 125 testbilar och 80 exponering där du kan jämföra, analysera, testa och köpa. Olika turer, bland annat en rolig all-terrain väg, betjänas testbana att veta vad som bäst passar behoven hos köparna.

Under hela tre dagars helg från 11-13 november cirka 5000 personer har gjort testets helt fri av bilar som de längtade efter dem för att lösa många av dina frågor. Eftersom den nya Peugeot 3008 eller Ateca Seat, till kraftfull Porsche Macan eller Maserati Levante, till och med sälja Nissan Qashqai, Kia Sportage eller Hyundai Tucson, de allra flesta av de befintliga erbjudande på vår marknad var tillgängliga för besökarna på festivalen har varit Test The Best SUV 2016.

Men denna händelse SUV inte glömma att det var en familj händelse, där alla, unga och gamla, spenderar dagen på våra anläggningar. För detta en barns område med många aktiviteter Det var glädje för små. eller aktivitet Play Station med sin ny utgåva av spelet Gran Turismo Nurburgring 2016 som inte stoppa sin verksamhet när som helst med långa köer som väntar på att klättra den bästa simulatorn marknaden och känna pilot i gröna helvetet för en dag.

party SUVVi har också inom Rekreationsområdet bästa testet med en scen konserter underhållning som betjänar dem som haft förfriskningar i område som betjänas av ett dussin av så fashionabla idag Food Truck. I slutändan, detta Det första testet match Bästa SUV Det har redan blivit hans första upplagan SUV part i Europa. Men oroa dig inte, kommer de att allt fler geografiska områden. Hittills har de har förlitat sig på detta första initiativ Audi, BMW, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Seat, Suzuki, Toyota och Volvo, BP och radarvarnare Coyote. Tack till alla.

Du kanske också är intresserad av:

Testa den bästa SUV: den största händelsen för att testa bilar

Future SUV avtäckt

Den bäst säljande SUV efter kategori