Den sju finalister Car of the Year 2016 i Europa

Årets bil 2016: 7 finalisterÅrets bil 2016: 7 finalisterÅrets bil 2016: 7 finalisterÅrets bil 2016: 7 finalister

Av de 35 blivande modeller Årets bil 2016, 58 europeiska domare har gjort ett första urval att välja sju finalister som kommer att tävla om bästa bil för 2016. Nu är det dags att titta, ompröva både Audi A4, BMW 7-serie, Jaguar XE, Mazda MX-5, Opel Astra, Skoda Superb och Volvo XC90 träffas efterföljare den nuvarande vinnare, årets bil 2015 är Volkswagen Passat. Varje jury har 25 poäng att fördelas mellan minst fem modeller och kan inte överskrida den gräns på 10 poäng för en modell. Omröstningen kommer att äga rum den sista veckan i februari ska offentliggöras på Vinnaren av årets bil 2016 kvällen före starten av Geneva Motor Show den 29 februari.

Audi A4

Oklanderlig utförande, kvalitet, in-board-teknik och en dynamisk plus Jag hade misslyckats med föregående generation. Han kan straffa skandalen med Volkswagen Group dieselmotorer.

BMW 7-serie

Den har allt och allt du behöver är den bästa. Det är en typ av bil du kan knappast få högt på den slutliga omröstningen eftersom dess exklusivitet och prispositionering är dess främsta handikapp.

Jaguar XE

Intressant alternativ till sedan tyska Premium. hans sport känsla kan repa många röster, Liksom sin annorlunda design än vad som är brukligt hittills Audi, BMW och Mercedes.

Mazda MX-5

Det är alltid en tillfredsställelse som en nischprodukt passera snittet. Och mer ett flaggskepp modell, ikoniska i sin senaste generation. Kärlek för stil, kul att din flyer... Du kan repa en hel del poäng och vara mycket hög.

Opel Astra

Min stora favorit eftersom den representerar som ingen vanligtvis Det är en vinnande bil Car of the Year. Det är en volymmodell som har utvecklats kraftigt för att placera den på höjden av de bästa i segmentet.

Skoda Superb

hittade inte sprickor, är det en produkt fyllig och rund, med ett plus på emotionell design som hittills var i Skoda. Space kung, att dra nytta av Volkswagen Group arsenal av mekanisk och teknisk nivå ... Den nuvarande årets bil är en sedan, Volkswagen Passat, ¿upprepning typ av bil juryn?

Volvo XC90

Det har varit svårt att få denna nya generation, men kommer med styrka när det gäller exteriör design och framför allt inre och mekaniska lösningar, uppkoppling, kvaliteter... Det är den enda SUV från listan och argument för att stå upp mot tyska hegemoni.

Du kan också vara intresserad

- Årets bil 2016: 35 slutkandidaterna

- Volkswagen Passat Årets bil vinnaren 2015