10 galnaste prototyper och konstig historia, bilder

De 10 mest sällsynta prototyper av historienDe 10 mest sällsynta prototyper av historienDe 10 mest sällsynta prototyper av historienDe 10 mest sällsynta prototyper av historien

Låt oss inse det, prototyper presenteras av de bilmärken som de inte ofta till vår belåtenhet. Och på sätt och vis, de alla risk att tänka så, och vi uppskattar att våga, eftersom det är vad konceptbilen: lansera en órdago, en design, ett koncept ... och se reaktionen av människor. Och om inte, ta en titt på fotogalleriet.

Om dessa prototyper accepteras, kan de anpassa sig till marknaden och den nuvarande verkligheten för tillfället. Om du inte har bra åsikter, kan du alltid rätt och varumärken kan peka i andra riktningar, eftersom det inte går till försäljning.

Vi drog fördel av dessa prototyper som har varit mest märkliga, Och vi vågar ens kalla dem galna. Nämns i vårt fotogalleri kommer du att se 10 mest sällsynta prototyper av historia, alltid under vår uppfattning. Och tro inte att vi pratar om prototyper av utländska tillverkare och att ingen vet: i våra topp 10 märken som Audi, Mercedes, Ford, Peugeot, Citroen, Honda, Nissan, Renault, Ferrari och Lamborghini.

Audi Urban Concept (2011)

Du kan också vara intresserad

De fulaste bilar i världen är ...

De mest spektakulära prototyper 2015

Audi Urban Concept

Ferrari 512 Modulo Pininfarina en amerikansk miljonär

Citroën Lacoste Concept

Honda Puyo, lyser bilen

Nissan Pivo 2

Lamborghini egoista Concept, en annan 50-årsdagen gåva

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis