Topp 10 prototyp bilar av 2016

10 koncept bil 2016 Autopista.es10 koncept bil 2016 Autopista.es10 koncept bil 2016 Autopista.es10 koncept bil 2016 Autopista.es

Från Detroit Motor Show i januari, tills Hall of Los Angeles i november, genom Europeiska salonger Genève och Paris, och många andra globala sammankomster har varit otaliga innovationer som lämnade oss denna 2016. bilar "kött och blod"Redo att registrera och leder dem ut, men också många begrepp prefiguring oss utformning, den teknik och motorer den framtid. Av dessa dessa 10 Här påminner vi dig, vi är att vi har velat.

Nästa BMW Vision 100

För att fira sin hundra årsdag, BMW visade oss nästa Vision 100, en trogen modell vi visade utvecklingen av bilar skulle uppleva i följande 100 år. Det tyska företaget säger att detta konceptbil har redan genomfört system och anslutningsenheter och interaktion mellan människa och maskin som alltmer kommer att bli mer populärt under de kommande tre åren inom fordonsindustrin. den BMW Vision Concept Nästa 100 Det är en prototyp bil av körning autonom a la carte, där det föreslås att "dirigent" och hans följeslagare två driftlägen: "Ease" och "Boost". vägen "Ease" valda fordonsinteriörstruktur förändras och omkonfigurerar i syfte att ge hytt så bekväm och bekväm som möjligt. Å andra sidan, hur "Boost" Det är en orienterad körning; ratt återgår till sitt naturliga tillstånd som skall hanteras av föraren, medan sätena är anordnade i den konventionella positionen och Head Up Display endast projekt som rör reseinformation (utöver de grundläggande tekniska data för bilen).

buick Avista

återgå till salon av Detroit 2016, i en avlägsen januari. där buick Han introducerade en coupe att djärvaste vågade nämna ryktesspridning avkastning Opel Calibra. I sidled, Buick Avista känd för sina muskulösa hjulhusen, dess korta överhäng och enorma aluminium fälg 5 talade 20 inches. Som stor coupe i buick Avista inget utrymme för fyra passagerare, som de har strikt individuella säten. den amerikanskt varumärke Han talade också om intentioner buick Avista den mekaniska konfigurationen förtroendet: A biturbo V6 bensinmotor 3,0-liters, 400 hästkrafter, som förvaltas av en automatisk växellåda av åtta hastigheter. Inte utan miljö kompromiss har motorn Avista Stop-start och ett system av cylinder deaktivering.

buick Avista

Cadillac Escala

Vi träffade på Concours d'Elegance i Pebble Beach. Cadillac Concept Scale är en enorm sedan lyx 5,3 meter med stroke coupé (Amerikanskt varumärke definieras som halvkombibilar) som skall positioneras, för att matas ut, ovan Cadillac CT6, med vilken den delar plattform. Så enorma är Cadillac Skala utsidan och insidan, även om dess lyx och bekväm hytt är tillägnad enda 4 passagerare, alla på separata säten. Den motor som används är en 4,2 V8 tvilling, automatisk växellåda och bakhjulsdrift.

DS E-Spänd

DS Concept E-Spänd var förslaget Division lyx franska Han visade i Paris Motor Show: A elbil med coupe kropp, futuristiska anda och idrotts ambitioner. Åtgärder 4,7 meter lång, 2,1 bred och 1,3 meter hög. Den är målad i en exklusiv metallisk grönt och fronten, mycket aggressiv, inklusive en stor grill gjord med 3D-utskrifter mekanismer. antar också fyra strålkastare typ LED simulerar formen av en diamant. E-Tense DS Concept har en elektrisk motor som utvecklar 402 hk och 53,7 Nm vridmoment. Dess toppfarten är elektroniskt begränsad till 250 km / t. All den mekaniska kraften skickas till bakhjulen. Meddelade autonomi är 310 km.

Vision Mercedes-Maybach 6

En annan av de ljusstarkaste stjärnorna visas Concours d'Elegance i Pebble Beach 2016 (Kalifornien). Mercedes-Maybach 6 Vision är ren show från någon synpunkt, bredd och längs dess 5,7 meter kropp. den Vision Mercedes-Maybach 6 Det är ett fordon hundra procent effekt försedd med Fyra motorer!, varje syftar till var och en av dess hjul. En total kapacitet på 748 hk. Batteriet har en kapacitet på nästan 80 kWh och garantier, enligt Mercedes, en autonomi av 500 km i cykel NEDC europeiska godkännande. Å andra sidan, accelererar 0 till 100 km / t på mindre än fyra sekunder och en maximal hastighet på 250 km / t (Elektroniskt begränsad).

Vision Mercedes-Maybach 6

Opel GT

avslöjades i salon av Geneva, Opel GT Concept är ett koncept som skulle markera den framtida utvecklingen, Opel. med främre engined och motrice bakhjuls, återupptas GT namn, en mytisk modell av märket dök upp i 1968 och 2007, Opel igen han använde för en annan av hans tvåsitsiga sportbilar. den Opel GT Concept rider på en bensinmotor med tre cylindrar, turbo och 1 liter förskjutning når 145 hk och den har ett maximalt vridmoment på 205 Nm. Motorn driver bakhjulen genom en sekventiell växellåda sexväxlad manövreras från kammar belägna bakom ratten. den Opel GT Concept, Varumärke, accelererar 0 till 100 km / t på mindre än 8 sekunder och når en maximal hastighet på 215 km / t. Vikten aviserats för bilen är mindre än 1000 kg.

Pininfarina H2 hastighet

Den nya Pininfarina H2 Speed ​​Concept lovar en stor effektivitet aerodynamik och total effektivitet, utfärda dess escape bara vattenånga. GreenGT Han har varit ansvarig för utvecklingen av sin innovativa system framdrivning, tillsammans med användning av två elektriska motorer De arbetar tillsammans med bränslecell, där väte det blir elkraft som driver propellrarna. Detta fransk-schweiziska företaget har varit att designa, utveckla och producera nya hållbara framdrivningssystem sedan 2008. Enligt rapporter både Pininfarina som GreenGT, advanced H2 framdrivningssystem Speed ​​Concept Det är den mest kraftfulla i världen som använder bränslecell. Med upp till 503 hk, lovar acceleration från 0 till 100 km / t på bara 3,4 sekunder med en topphastighet på 300 km / t. också det belyser, främre elektriska super, för sin snabba fyllningsvätetank: bara 3 minuter.

Renault Trezor

Han betonade hemma i det förflutna Paris Motor Show. Sade i franska händelse som lade grunden Trezor Renault formspråk som skulle bilar Renault den framtid, men målet var att ta fram en prototyp för att vara ett laboratorium för idéer. han sade Lauren van den Acker, Design Director of Renault och chef för den nya prototypen, vilket väcker namnet Trezor "en värdefull objekt som lämnar många detaljer att upptäcka", medan "Z" Den hänvisar till teknik hundra procent elektrisk ZE Renault. Hence motorn Effekt 350 hk. Renault Trezor Concept är kapabel att accelerera från 0 till 100 km / t på mindre än 4 sekunder. Hundra procent maskineffekt tar mycket utvecklade och beprövade framsteg inom konkurrens bilar elektriska den Formeln E.

Renault Trezor

TechRules Trev Concepts

den superderpotivo 1,044 CV Techrules i dess varianter at96 och GT96 det blir en körbar verklighet. I sin första utgåvan Kina -Det i Peking där företaget vars namn modellen har sin bas-, planerad till 2018 eller 2019, kommer att följas av en annan världsomfattande vid ett senare tillfälle även utan definir.En närvarande fokuserar lagets arbete med teknik slutförandet av utvecklingsprocessen och tillverkning Slutliga versioner teknik TREV (Turbine-Uppladdning Electric Vehicle). Samtidigt kommer den att fortsätta att arbeta inom teknik och design varianter at96 i som använder en turbin liknar en plan; och GT96, i vilken bränslet är ersatt luftfart av gas för mat. I dessa fall Techrules partners i Storbritannien och Italien.

VW Budd-E

Vi går till CES i Las Vegas i början av 2016. Där såg vi "Microbus för XXI århundradet"Sålunda definieras av sig själv Volkswagen sin nya elbil koncept långa avstånd. VW Budd-e har alla tekniker som planeras för att nå framtida bilar. Och till att börja med, viktigast av allt, utvecklar från den nya modulplattform fordons~~POS=TRUNC Brand och stickkontakt (MEB). den Volkswagen Budd-e Concept är därför ett elektrisk van som den har en bra batteritid 101 kWh ligger längs fordonets golv. Den har en elmotor på varje axel, så att även ingenjörer fortfarande inte prata om makt, gör bekräftar att ha fyrhjulsdrift och en 100% elektrisk självständighet upp till 600 km. Totalt kommer du att kunna nå 150 km / t hastighet och lovar att ladda upp till 80 procent av sina batterier i knappt en halvtimme jämn.

Du kanske också är intresserad av:

De bästa bilderna Concours d'Elegance Villa d'Este 2016

De bästa bilarna i Hall of New York 2016

2016 Paris Motor Show: de bästa sportbilar