Gran Turismo Sport: Vi testade den nya delen av spelet för PS4

Gran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo SportGran Turismo Sport

Med utnyttjande av presentationen London videospel Gran Turismo Sport, den nya versionen för PlayStation 4 saga av de legendariska racerbilar, fick vi 'virtuella mono' för att testa vad vi kommer att hitta nyheter om Gran Turismo 6, trots att GT Sport inte kommer att säljas i Europa fram November 16, 2016, bara en dag efter att den presenteras i Asien och Nordamerika.

Inget annat får spela, inser jag att lite eller ingenting har förändrats från föregående titel Gran Turismo, att inte ens ett språng i bildkvalitet vara PlayStation 4 och PS3 inte som de tidigare spelen i saga-. senare Kazunori Yamauchi, Executive Director Polyphony Digital och producent av videospel Gran Turismo, räknar vi att Gran Turismo Sport är fortfarande 50 procent av sin utveckling i allmänna ordalag (6 månader efter dess release?) och vid den officiella lanseringen kommer vi att njuta av en upplösning 1080p och 60 fps, samt ett simuleringssystem skador på bilen stroke (äntligen), den senare inte finns i 'demo' vi kan prova i London.

Gran Turismo Sport

i Gran Turismo Sport kommer det att finnas totalt 137 bilar av så kallade 'premium' eller hög prestanda, alla av dem arbetade i termer av yttre finish och interiör detalj att beakta, eftersom vissa av dessa bilar som uppträder i Gran Turismo 6 med en inre kammare standard och att för ingenting gjorde honom en välkommen om titeln. Resten av bilarna indelade i kategorier GR1, GR2, GR3 och GR4, i enlighet med deras resultat och deras grad av körbarhet.

De tillgängliga spår distribueras av 19 platser flera olika vägar tillgängliga och väderförhållanden där du vill spela måste välja dem innan du kör, men i inget fall förändras under loppet. Detta är verkligen såg för några månader sedan i Driveclub, spelet också för PS4 där du kan börja en karriär med klar himmel och helt torr bana och korsa mållinjen i vått på grund av regn på valda av spelaren.

En annan aspekt som lämnade klart är att Gran Turismo Sport Det kan mycket väl ha kallats Gran Turismo 7, eftersom det är ett komplett spel och kan inte jämföras med 'Gran Turismo: Prologue', som var ett incitament mellanting mellan Gran Turismo 5 och Gran Turismo 6. Ja, GT Sport anländer förbättringar och nya modeller av bilar -Vissa förlängningar som det förväntas betalning och andra belöningar-läge eller att det bästa titel som skapats i serien har uppnåtts.

Yamauchi Det har också lyckats förena sitt spel ännu mer verklig racerbilar, få godkännande FIA (International Automobile Federation). Därför är det första racingsimulering någonsin att få det och har ett avsnitt speciellt inriktad på profession virtuella tävlingar.

I själva verket, i sin Sportläge läge~~POS=HEADCOMP, det har två ligatitlar erkänts av denna myndighet, Nation Cup (Konkurrens för länder) och Tillverkar Fan Cup (Konkurrens för tillverkare). En av attraktionerna i detta spel läget är att du kan göra med Digital Driving licens FIA, som kommer att locka bilklubbar som kan kräva att du verkliga körprov. Säger att det kommer att bli ett slags GT Academy, men stora och med en 'enklare' och bred tillgång för alla.

I London vi kunde delta i en uppvisning av vad skulle dessa ligor, med spanska Carlos Martínez -Finalist av GT Academy 2014 mästare Tillverkar Fan Cup, berömda och kommenterade lever under evenemanget.

Du kan också vara intresserad

Lansera nya spel: Gran Turismo Sport och Motorsport manager (video)

Madrid Games Week 2015, den sista videjuegos bilmarknaden

Bilar videospel som kan bli verklighet