Vilka bilar med de vackraste och mest spektakulära hjul?

De mest spektakulära bil hjulDe mest spektakulära bil hjulDe mest spektakulära bil hjulDe mest spektakulära bil hjul

Långt ifrån mode tuning, Det finns de som tycker om att ändra dina bildäck, ofta med alltför nykter design. Bilmärken har dragit nytta av trenden att erbjuda attraktiv design för hjulen på sina modeller, antingen standard eller tillval. Oftast gör tillverkarepremieOch de flesta sportbilar på marknaden. Vi visar några av de mest imponerande.

Lexus

den Toyotas lyxvarumärke Det har varit riskabelt under de senaste åren med djärva mönster och effektiv teknik som hybriddrift. Inte bara såg sina bilar kroppsmuskel former, men deras däck är en teknisk, en del med otaliga radio och mycket attraktiva färger.

BMW

BMW hjul

Det är väl känt att de mest passionerade versioner av modeller BMW De locka en kundkrets som söker handen mycket "racingOch slående när de köper en av dessa bilar. Därav division 'M' har gjort ett bra jobb med däcken på sina bilar, exemplifierat i modellen BMW M4 och särskilda versioner, såsom BMW M4 BMW M4 GTS och CS.

Porsche

De får inte vara den mest aggressiva serien men bibehålla en mycket märklig linje i alla modeller. den Porsche 911 Det har blivit referensmodellen och där vi kan se några av de mest attraktiva hjul signatur, följt av Porsche 718 Cayman.

Koenigsegg

spektakulära superdeportivos av Koenigsegg De kan inte montera något annat än legering gjord av lättviktsmaterial som kolfiber, vilket ger den en mycket konkurrenskraftig sina modeller Koegnisegg One: 1 och regera.

Lamborghini

lamborghini hjul

Jag kunde inte missa i denna rapport Lamborghini, som har en mängd intressanta mönster om hjulen är berörda. Vi kan se några av de pintonas i modeller som Lamborghini Centenario, den Lamborghini Huracán och den mytomspunna och Lamborghini Gallardo marknaden försvann.

Ferrari

Något mindre aggressiv och med få radioapparater mönster är hjul sportbilar Ferrari. Bilar som Ferrari LaFerrari sätta ribban mycket högt med huvudet mutter i stil med den ensitsiga formel 1.

Bugatti

Två modeller, Bugatti Veyron Bugatti Chiron och hans ersättare är mer än tillräckligt för att smyga in den här listan. Mycket anmärkningsvärt mönster däck deras slutliga specialutgåvor, som de avfyrade Veyron, som Grand Sport Vitesse "La Finale '(toppmonterad).