Den mest ‘reklam’ svarta bilar,

Svarta bilar, mer'publicitarios'

När beslut fattas om att köpa en bil, reklam influenser, är det klart. Varje gång vi vända över till digitala medier för att veta produkten och informera oss, att äntligen förverkliga köpet på generalagenten och annonsörer vänder sig till skapa internetkampanjer. Men gjorde de lyckas? Det amerikanska företaget raketbränsle, som är tillägnad hantera reklamkampanjer och studera vad som är perfekt för varje kampanj publik (just installerat i Spanien), har nycklarna till vad som behövs för en onlineannonsering framgång. För det har analyserat resultaten av 7500 digitala reklamannonser på bilar hanteras mellan september och november 2013.

Hur är online shopper?

74 procent av Internetanvändarna säger att de "alltid" undersöker nätverket innan de köper en ny bil. De flesta användare (96%) utför fråga på din dator eller laptop, och något mindre än en tredjedel en tablett (30%) eller smartphone (28%) serveras. Nästan alla börjar göra sina första steg minst fem månader innan man utför köpet (51%); 21% 3-4 månader; 22%, en eller två månader; och endast 6% börjar undersöka med mindre än en månad i förväg.

Den sista veckan innan köpet är de viktigaste öka försäljningen, och att 59 procent av Internetanvändarna minskar ofta markeringen till en enda modell tid. Under dessa dagar, bör annonsörer fokusera på att stärka sina marknadsföringsinsatser att vinna mark och störta huvudsakligen på pris- och konfigurationsalternativ. För köpare som överväger mer än ett fordon, är det viktigt att dra uppmärksamheten till kriterier som effektivitet och säkerhet.

Vad är nyckeln till framgång?

Enligt listan som sammanställts av raketbränsle, det är de fem bästa tips för annonser bilar mer effektivt:

1-De viktigaste priserbjudanden. Annonser i det pris som visas och ingår inte kampanjerbjudanden är de som fungerar bäst.

2-Välj svarta eller vita bakgrunder.

3-Det viktiga är bilen, inte folk. Ad effektivitet ökar när visas bilder av fordon och endast gynna människor när de visas bredvid bilen.

4-Han talar om tillförlitlighet och beprövad framgång. Säkerhetsmeddelanden, tillförlitlighet och priser vunna är de mest effektiva verktygen.

5-Tillåt användaren att skapa sin egen modell. Att ge Internet-användare möjlighet att ställa in din egen bil, inklusive extra artiklar den finner lämpligt och kontrollera priset lyckas locka en hel del uppmärksamhet till reklamkampanjen.

När du tänker på bilar, vilket märke du först kommer att tänka på?

Toyota och Ford dominera medvetandet hos Internetanvändare, kanske för att deras kampanjer har gjort mer intryck på potentiella köpare. De följs i tur och ordning Opel och slangbella.

Och när de tänker på ett premiummärke?

Eftersom det är Lexus I detta fall katten att vatten tar. anhängare BMW, Cadillac, Mercedes och Audi.