Mobil radar kommer enhet som simulerar ett fel

Mobil radar kommer enhet som simulerar ett fel

Om det picaresque för att undvika att böter för fasta och mobila radar, hur ska inte ha på sidan av auktoritet. Detta följer en ansökan som inkom den 21 maj av Unified Association of Civil Guards Huelva (AUGC-Huelva) där det hävdas att några civil vakt för att förhindra medborgarna kan känna närvaron av den mobila radar fordonet sätter av vägen med suffletten uppfälld, simulera ett fel.

Denna radar har lokaliserats i flera platser i provinsen Huelva och även han har 'lurat' till andra kollegor som stannade för att hjälpa honom, trodde att det var en handikappad fordon.

tydligen Denna praxis är förbjudet muntligen av chefen kaptenen Subsector. Men reglerna för föreningen är tydliga om i sin titel 8 Radar och arbeta dig upp, säger han varvtalsregleringen måste godkännas av länstrafiken när så är möjligt signalpaneler aktiverades va-riable på platser som är installerade eller alfanumeriska mallar använder inte mindre än en kilometer bort, med hänsyn tagen till infrastrukturen i vägen. "Under inga omständigheter kommer att placeras dolda fordon. Detta hindrar inte parkering så att de kan gå obemärkt som åtagit sig styr radarn. "

Enligt AUGC-Huelva "skatteuppbörden insats är mer än uppenbart, och vi tror att denna praxis, Det är oetiskt, nor värdigt och Det görs för att fördöma de mer Qua drivrutinerr, i strid med interna regler för trafik och direkta order från kommando av Subsector. "

Du kan också vara intresserad

Radar varningsanordningar i realtid och arbete

14 frågor om radar som kanske desconozcas