Upptäck en värld av husvagnen med MOTORHOME LIFE

Upptäck en värld av husvagnen med MOTORHOME LIFE

den innehåller aktuell marknadsinformation husbilar, nyheter och trender, Travel and Tours utomhus och de bästa idéerna och tips för att njuta av denna speciella sätt att resa.

Practice utomhussporter fritid njuta av naturen och nöjet att resa, är aktiviteter varje dag lägga till fler fans och familjer bland annat kräver specifika fordon som passar din smak och behov. Det är där kommer i universum av husbils och därmed olika versioner Camper och olika konfigurationer av husbilar, bilar, tillsammans med ett hälsosamt sätt, äventyrligt, dynamisk, resande och idrottsliv, är den sanna själ och väsen husbil Life, en publikation expert händerna på förlagsgruppen Motorpress Iberiska Han når tidningskiosker med sin första leveransen.

Husbil Livet är en mångfacetterad publikation Den innehåller nya modeller kommer ut på marknaden, dess funktioner och tekniska aspekter, användbara tips och alla detaljer som påverkar när det gäller lagar och bestämmelser och resor och de mest intressanta rutter, alla letar efter en övergripande och integrerad hälso uteliv koncept. Ett projekt som syftar till att informera både de som är nyfikna på denna form av resor och börja leva och tänka i denna värld, och de som redan har kilometer bakom dem.

Husbil nummer 1 Livet kan komma i kiosker och vanliga butiker endast 1,95 €.

Du kan också vara intresserad

Autopista magazine 2969: 10 testade bilar

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis