En tank, till försäljning på eBay!

Om du har $ 65.000 kan du köpa en tank på eBayOm du har $ 65.000 kan du köpa en tank på eBayOm du har $ 65.000 kan du köpa en tank på eBayOm du har $ 65.000 kan du köpa en tank på eBay

Det är en M47 Patton tank och du kan köpa den på eBay för ett utropspris på $ 65.000. Det är ett perfekt alternativ för de situationer där en M3 inte är tillräckligt robust.

Inte panik: det är inte en fullt fungerande tank. Enligt klargör säljaren, Det har varit demilitariserade och är inte lämplig för fotografering. Även om det kanske vill köpa den avlägsna djärvaste, fortsätter fordonet att vara spektakulära. Han föddes 1955 Plant i tankar Detroit (Michigan) till följd av ett avtal som den amerikanska regeringen undertecknade med den italienska armén. Mellan försäljning och leasing, 2480 av dessa M47 reste till Italien på 60-talet, där de fick användning tills 80-talet.

Men historien om denna enhet i synnerhet är det inte samma sak som för andra tankar. Snart efter att ha lämnat fabriken, innan det kom att korsa Atlanten, Hon drogs tillbaka och använde det som ett mål i en skottlossning i Texas. senare 1989, dess sällsynthet som producerade endast 9000 enheter- Han uppmärksammades av en privat samlare, som köpte den och kom ner för att arbeta med dess restaurering.

Fick aldrig att avsluta jobbet, men idag tank bibehåller mellan 90 och 95 procent av sina ursprungliga egenskaper. Bland de element som ingår i försäljningen räkna den ursprungliga motor, en Continental 1790-5B, en rörlig trumma, en lucka för föraren, en låda för transport av olika material och bränsletankar på båda sidor. Du måste bara sätta ihop bitarna.

Med tanke på deras ålder, är tanken i ett relativt gott skick, säger säljaren, och kan återställas helt och hållet.

Och hur är det möjligt att ett sådant fordon kommer att säljas? Tja, vi pratar om USA, och det Det är helt lagligt att äga ett sådant fordon. Entusiaster Donald Trump, som har velat skrämma sina grannar, de som söker en utmaning restaurering ... eller de som har råd att spendera $ 65.000 på en tank 60 har i detta erbjudande ett tillfälle som förmodligen aldrig kommer att se upprepas.

Du kan också vara intresserad

130 bilar skapar en gigantisk tank (video)

otillåtna skämt: det säljer sin hustru som en begagnad bil

Den exakt kopia av Delorean från Tillbaka till framtiden, till försäljning på Ebay