Köp inte bil: Hyr den och dela den

Köp inte bil: Hyr den och dela den

verkligen måste du ha en bil som ägs? Skulle du kunna dela att minimera vad det kostar att hålla det? amovens, Enterprise Mobility företag har redan övertygat mer än en miljon människor i Spanien av fördelarna med att dela och hyra en bil. Nu, tack vare en enligt ALD Automotive, erbjudanden hyra för personer: en allomfattande ger dig också möjlighet att relet hyrbil när den inte används.

Bil på 2 minuter

Hyra för privat ALD kan du välja mellan flera alternativ fordon från olika tillverkare och kategorier; till exempel, det är urbana modeller såsom en Ford Fiesta, Kia Sportage SUV som, premie som en Mercedes klass C eller kommersiellt som Fiat Doblò.

Hur man ansöker om särskilt leasing ALD är mycket enkel. genom bana eller tillämpning amovens väljs mellan de föreslagna modellerna och en begäran sänds. På bara 30 sekunder användaren vet att du kan komma åt detta erbjudande och få en digital kontrakt med alla förhållanden.

Under hela denna process, är kunden uppmanas av en agent ALD lösa eventuella tvivel som kan uppstå. Dessutom är det möjligt frågar en annan bil den föreslagna och även tillgång till inköp av fordon när leasingavtalet upphör, anges i standard 36 månader.

Och om du vill spara avgiften, jag realquílalo eller dela

Dessutom, som hyreskostnader sker genom amovens kunden kan bilen för att dela med andra användare eller hyra ut till privatpersoner. sålunda, kostnaden för den månatliga avgiften kan nå betydligt mindre och med försvinna. Amovens och ALD uppskattar att cirka 50% av bilar på marknaden kommer att dra nytta av denna gemensamma rörlighet.

För den närmaste framtiden är ALD och amovens studera olika formler som rörlighet, att erbjuda användas från slutförandet av sina kontrakt egen leasing eller olika typer av kontrakt som omfattar tjänster anpassade till varje kund bilar.

Du kanske också är intresserad av:

Att hyra en bil: 5 nycklar som du kan vara intresserad

Vad du inte har biluthyrnings ägare

Hyra för personer med Worten: bil och ny mobil varje år