10 saker att tänka på att köpa en cabriolet bil

Köp en cabriolet bil: fördelar och nackdelarKöp en cabriolet bil: fördelar och nackdelarKöp en cabriolet bil: fördelar och nackdelarKöp en cabriolet bil: fördelar och nackdelar

1. Köp en cabriolet bil: nödvändighet eller infall?

den behöva är inte ett alternativ när dekantera av en cabriolet. Den stora majoriteten av tiden är nyck, och detta är kopplat till uttrycket: "njuta av känslan av frihet". om du verkligen gillar att köra och du har budgeten för att skona, kan du smaka på förnimmelser som erbjuder en cabrio.

2. Köp en cabriolet bil: priset

en cabriolet Det behöver inte vara dyrt. Även om det beror på vad du söker. Observera att den specifika manuella ...- teknik Lona hood, plåt, automatiskt kan öka slutliga priset på bilen. I många fall turismen är en variant konvertibla på kroppen hemlösa denna modell i vissa fall hög efterfrågan, så priset är inte särskilt hög. Det finns också små till mycket bra pris.

3. Köp en cabriolet bil: begränsat antal passagerare

den sits konvertibler platser är begränsade. Inte leta efter en cabrio att gå med många passagerare eftersom antalet platser är begränsat: de tenderar att ha två eller fyra som mest. Dessutom är den bakre är något smalare och med mindre benutrymme. Konvertibler är utformade för att njuta av föraren, inte de övriga passagerarna. Ha det i åtanke om du har familj.

Little cabriolet kapacitet4. Köp en cabriolet bil: trunk med liten kapacitet

i cabrioleter du har litet utrymme för last i bagageutrymmet. Oavsett hur stor och lång modell som valts. Huvan är vanligtvis lagras i den, vilket resulterar i en förlust av kapacitet. Kontrollera utrymme du har kvar för en resväska eller vagn, eftersom de flesta sannolikt att du inte kan ta mycket mer.

5. Köp en cabriolet bil: typer enligt tak

vad tak föredrar du? Inte alla konvertibler har samma typ av tak. Här är de olika typer av tak och öppna dem.

- Convertible med infällbar hardtop: De är kanske långsammare att öppna fällbara taket och upptar mer bagageutrymme, men dess isolering är bättre. De är alltid elektriskt och kräver mindre underhåll.

- Cabriolet med tyg tak: Först de var alla manuellt, men nu de flesta är elektrisk. De har allt bättre isolering och har oftast ett bredare spektrum av färger. Underhåll är mer specifik.

- Targa konvertibla tak typ. stel kropp struktur men taköppningen är full och hålla avlägsna de löstagbara delarna. Vanligtvis den uppdelad i två delar så att den kan driva endast ett element placeras.

- Convertible med taklucka: De är rullbara presenning eller ark. Är de tak som gör det mellanliggande steget innan en cabriolet, med en överlägsen konventionell vikning takytan.

Förresten, Solar bilar eller konvertibler inte panoramatak.

Cabriolet bil: bensin eller diesel6. Köp en cabriolet bil: Diesel eller bensin

Samma som om du letade efter en konventionell bil, är det viktigt att vara tydlig om motorisering därav. I fallet med en cabrio är det viktigt att ta hänsyn till rumorosidad motor. Det vore lämpligt att välja en motor som inte gör alltför mycket buller.

7. Köp en cabriolet bil: säkerhet

är försäkring? den konvertibler säkerhet roll-over kan bli mycket lägre än för en hardtop bil. Vi måste titta på några aspekter som säkerhet överrullnings barer.

8. Köp en cabriolet bil: användning och antalet personer i familjen

Innan beslutet ... att tänka som främst ska du använda och hur många är i familjen. Rush, när du ska punga ut tillräckligt med pengar, är det fel, som är bråttom.

9. Köp en cabriolet bil: Dealer omfattande test

Testa och testa. Inte värt att "plantera baksidorna" i förarsätet. Om du går till en återförsäljare, du ber att testa bilen och röra vad du har att spela. Måste kontrollera driften av öppning och stängning av taket och läckor.

10. Köp en cabriolet bil: kör säsongen

Även om du kan köra när som helst på året med cabriolet, göra Helst i dessa halvtid, dvs Hösten och våren. med en cabriolet Det måste vara mer än ständigt närvarande regn, allergier och föroreningar i städerna om du vill Roadster.

Du kan också vara intresserad

- Konvertibler bilar som förbrukar mindre

- Den billigaste konvertibler tid

- Top 10 klassiska konvertibler historia

- Jämför upp till tre bilar på en gång

- Alla faktiska förbrukningen av bilar

- Nya bilpriserna

- Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis