De mest fantastiska elbilar år 2016

De mest fantastiska elbilar år 2016

förmodligen 2016 involverar en punkt böjnings i historia av elbilar. kanske skandal förändring av utsläpp föroreningar Volkswagen Det har bidragit till detta, men sanningen är att vi lämnar 2016 med utsikterna för dessa olika mycket från dem för ett år sedan framdrivning. Nu finns det många fler alternativ, både att köpa som planeras för de närmaste månaderna, även med ankomsten av nya tillverkare; den autonomi inte längre ett stort problem, allt i flera fall över 400 km godkännande; snabbare laddning, med fler tankställen i våra städer och och priset är inte så exklusivt.

Låt oss se, vad är de modeller som för en eller annan anledning har skapat större förväntningar är.

Faraday Future FFZERO1

Den kaliforniska företaget utställningar i detta bilspel prototyp FFZERO1 med Faraday Future 1000 CV den modulplattform som från 2018 kommer att spela sina produktionsmodeller. Det kommer att vara mycket flexibel, med möjligheten att en till fyra motorer och ett system av batterier kedjan.

Hyundai Ioniq

Ioniq med det koreanska företaget gör under samma kropp välja tre typer av framdrivning, såsom bil elektrisk, hybrid eller hybrid plugg. Den första, redan en realitet, meddelar en autonomi 280 km, det har 120 hk och kommer att säljas under våren 2017 från 34.500 euro.

Jaguar i-PaceJaguar I-Pace

Den första elbilen kommer att vara ett brittiskt företag 5-sits SUV, med två motorer med att utveckla 400 hk, med som accelererar från 0 till 100 km / t på 4 sekunder, och autonomi upp 500 km. Jaguar väntas I-Pace träffar återförsäljare 2018.

Leeco leasetagare

Förslaget Leeco kinesisk tillverkare med leasetagare erbjuder en fin sedan luft coupé snabbare, billigare och försäljning innan Tesla S.

Generation Mercedes EQ

Presenterad vid den sista Paris Motor Show, är denna prototyp inte bara synen på undertecknandet av stjärnan i elektrifiering av fordon, men höjer Familje arkitektur för elbilar som kommer att börja säljas i 2020.

NextEV NIO DS9

Självutnämnda som elbil snabbare världen med snabbaste varv bil av denna typ Nürburgring (7: 05.12), Kinesiska NextEV NIO DS9 har fyra motorer gemensamt utvecklade 1360 CV med vilken accelererar från 0 till 100 km / t vid 2,7 sekunder och når 313 km / t. Utlovar en räckvidd som överstiger 400 km.

Tesla Modell 3

Förmodligen en av de högsta antalet modeller har fångat rubriker över hela världen. Efter Roadster, exklusiva nu kommer Model S och Model X sekelskiftet denna Tesla Model 3 en sedan fem platser, med funktion autonom körning, 350 km autonomi, en acceleration från 0 till 100 km / t på mindre än 6 sekunder och en US-pris runt $ 35.000, som kommer att göra den mer tillgänglig för andra fickor. Slutligen infördes försäljning av stora massorna, men det återstår att se om de kan möta hela efterfrågan och har ca 400.000 pedidos- och om operationen är lönsamt om, som det verkar, expanderar över tiden.

Venturi VBB-3

Den fördelen att Venturi VBB-3 var att slå hastighetsrekord med en elbil registrerats i Salt Lake Bonneville (USA) 495 km / t, långt från de mer än 600 km / t för vilken den är konstruerad.

volkswagen ID

Det är det första viktiga steget för en familj av elbilar. Ja, de är redan till försäljning på e-Golf och e-Volkswagen Up!, Men ID blir den första att ha den modulära kit. Golf elektriska representerar en ny design-DNA varumärket, stor livability och modularitet, en bakre motor 170 hk och olika storlekar av batterier med -emplazadas under golv- autonomier av 100 till 600 km som kommer att sänka priset på bilen beroende på behoven hos varje räckvidd förare. tillgänglig sedan 2020, 2025 kommer det att släppa helt självständigt körning, med en infällbar hjul som försvinner när den är aktiverad.