15 bilar som inte uppfyller försäljningsförväntningar 2016

15 bilar som inte har träffat förväntningarna 201615 bilar som inte har träffat förväntningarna 201615 bilar som inte har träffat förväntningarna 201615 bilar som inte har träffat förväntningarna 2016

Varje gång du slutför en månad erbjuder vi dig nyheter för tillfället de bäst säljande bilar. Men sällan, ni talar om de som inte uppfyller företagens förväntningar. Ofta orsaken är att det är svårt att klassificera som fel ett visst antal av försäljningen, oavsett vilket konto var ursprungliga målet för tillverkaren, marknadssituation, verkligheten i segmentet... Men senaste 5 månaderna 2016, Ja vi har tillräckligt med argument för att ge dig en lista över 15 bilar som inte riktigt uppfyller förväntningarna i enlighet med deras kompetens försäljningsdata Aniacam. De flesta har även med mycket bra säljargument, men tillräckligt eller inte är kända, eller börjar bli missförstådd bilar.

Alfa Romeo MiTo

bara 19 sålda enheter maj, och 103 i YTD. Lösa siffror för Alfa Mito, med hänsyn tagen till att konkurrera i det tredje segmentet med större efterfrågan på marknaden ... och där ledaren Seat Ibiza har kunnat registrera och 15.000 bilar. Dessutom under den senaste månaden dess försäljning har fallit nästan 60 procent från 2015. Synd, eftersom det är ett verktyg som, även om inte den mest praktiska, erbjuder en mycket attraktiv design och hög prestanda.

Betyg din bil gratisBMW 5-serie

Vi har inte förvänta sig att sanningen rekyl försäljningen lider BMW 5-serie ... kanske straffas för renoveringar såsom Mercedes E-klass. i 190 enheter såldes i maj uppgående till 913 i YTD. Kanske du kan tro att det är inte dåligt för en sedan representation som henne, men utan förnyade Audi A6 säljs maj två gånger. Den dåliga allt kommer att komma ihåg att, jämfört med 2015, BMW 5-serie Det säljer under de senaste månaderna nästan 40 procent mindre enheter. Och det är en stor bil, utan tvekan.

BMW 5-serieCitroën C4 Aircross

Eller rabatterade som du ser idag återförsäljare Citroën C4 Aircross har plockat upp. Efter födelse var aldrig en framgång, och en 2016 kvar i fritt fall: 271 enheter i maj, och 883 ackumuleras, mycket få att attackera den kompakta SUV-segmentet modet idag. En Nissan Qashqai, till exempel har registrerat 10.000 bilar i hittills i år. Denna modell, som utvecklats med Mitsubishi källa, Det faller nästan 14% av försäljningen jämfört med 2015.

Fiat 500L Living

vi presenterar en bil som är en stor okänd. Och inte desmerecerlo, mycket mindre, eftersom dess pris Det är mest rymliga med 7 säten och en mycket bra prestanda. Vi pratade om en Fiat 500L Living, en utökad version och mer kapacitet än 500L. Det har sålt 25 bilar maj, och 179 under 2016. Synd, för om du prova det, övertygar med dess attribut som en stor familj. Det är i själva verket den 7-sitsig med mindre ytter marknaden längd.

Ford B-Max

Det kom ut på marknaden att göra en massa oväsen för sitt nyfikna inställning liten minibuss med bakre skjutdörr utan central pelare, men varken Ford B-Max har uppfyllt förväntningarna. Bara 64 bilar som säljs maj och 309 i YTD, nästan 30 procent mindre 2015. MPV-formatet finns det ingen tvekan om att i dag inte lyckas.

Ford B-MaxHyundai i40

En annan modell som övertygar med design, mekaniskt, utrymme, beteende ... men inte sälja det ska. Hyundai i40 talar om en fantastisk renovering har varit mindre än ett år sedan. I maj sålde 160 enheter, och YTD 757: det är över 17 procent mindre än 2015. En VW Passat, till exempel, har sålt mer än 4.200 enheter. Ändå försäkrar vi dig inte kommer att svika.

Lexus IS

Spela på ojämlika villkor med sina konkurrenter sedan endast säljs i version 300 h hybrid, men trots det dess affärsresultat är lösa. Lexus IS Det inskrivna 81 enheter Maj och 304 hittills i år ... när en Audi A4 till exempel sålde 4000. Hittills under 2016, dessutom är Lexus omsättningen har fallit mer än 28 procent. En annan bra bil som anklagar marknadsläget och bristområde.

Mazda 3

Mazda 3 angriper segment med ökad efterfrågan i dag, Racing VW Golf, Renault Megane, Opel Astra... Och resultatet, även om det är en mycket bra prestanda kompakt, rymliga och god mekanisk kontakt, som inte är bra. Segment intar 19: e plats i försäljning: maj sålde 296 enheter och hittills i år 1,441 bilar. Den positiva faktum är att detta år verkar det som om något har plockat hans tal: åtminstone har vuxit nästan 13 procent. Om detta fortsätter, kommer att lämna listan ... och mer med ny dieselmotor just infört.

Mazda 3

Nissan Pulsar

En annan kompakt som inte har motsvarat förväntningarna. Också det utlovats av investeringar Nissan, backas upp av framgången med Qashqai och tillverkas också i Barcelona. Men månader senare, kommer uppgifterna inte följa med Nissan Pulsar: maj sålde 362 enheter, och hittills i år 1914, något bättre data än Mazda 3, men fortfarande otillräcklig med tanke på att det är den modell som erbjuder bredd och bagagerums kategori och ett pris mest konkurrenskraftiga. År 2016 också det nedförsbacke: Det har sålts till 43 procent mindre i 2015.

Renault Twingo

andra än generationen har ändrats ingen tillväxt och försäljning. Jag talade om Renault Twingo, som utvecklats av Mercedes och Smart. En liten medborgare, flörtig, bakhjulsdrift, relativt stor ... men säljs mycket lite: Han student maj 66 bilar, och hittills i år 263 enheter. Rankad 15 segment och hittills i år har fallit 34 procent i försäljningen. Ett annat segment som verkar gå neråt.

Skoda Rapid

Billiga, rymliga med ett bra utbud, moderna motorer ... Missförstått? Kanske snarare en okänd bil. Skoda Rapid vända sig för att maj sålde 70 enheter, och 391 bilar hittills i år. Rankad 30 ett segment med hög volymförsäljning, några ovanliga figurer i ett varumärke som Skoda. Fel säkert i vardande.

Skoda RapidSmart Forfour

samma Renault Twingo Case. Faktum är att de delar samma plattform ... och samma fel. Smart återuppfinna sin utilitaristiska tanke försäljningen skulle förbättras, men den andra generationen Forfour inte varit kommersiellt utkast. Kanske delvis för att det är en dyr produkt. Men deras försäljning förbättras något jämfört med Twingo, att registrera 193 bilar i maj. Ja, jämfört med 2015 representerar nästan 40 procent mindre.

Subaru XV

annan intressant SUV som syftar till modesegmentet och det har förpassats till dålig försäljning. Subaru XV har bild road makt och god kapacitet, men också en begränsad kommersiell nätverk och lite publicitet. I maj månad inskrivna 75 enheter, och hittills i år har 345 registreringar. Det är nummer 23-rankade SUV i sin klass.

Suzuki S-Cross

En annan SUV ... och detta själv trodde vi det. Vi gillade när vi testade den nya Suzuki S-Cross: har en Dieselmotor 1,6 punchy och mycket innehåll konsumtion, plus en mycket bra övergripande amplitud och mycket framgångsrik väg beteende. Men som Subaru har också en begränsad kommersiell nätverk. I maj bara 17 bilar såldes, och under de första 5 månaderna har det varit nummer 80. Antalet 26 i sitt slag och tillmötesgående, hittills i år har minskat jämfört med 2015 nästan 70 procent av sin försäljning. Nästan ingenting.

Volkswagen Scirocco

Attraktiva och med en mycket aggressiv bild, kom Scirocco enligt Volkswagen Golf som en sportig kompakt coupé och mer känslomässiga. Men det har inte avslutats curdle, trots att erbjuda de mest riskfyllda varumärkesprofil. Det verkar som om 2016 har något förbättrad försäljning, men de förblir få vara en kompakt bil och VW. Bara 147 enheter i maj och 539 i YTD siffror är mycket rekommendation. Men ... du inte berätta det inte är en bil som lockar?

Du kanske också är intresserad av:

De ovanligaste bilarna i världen

Kinesiska kopior av de flesta upprörande bilar