Nissan Juke och urbana SUV rivaler

Nissan Juke och urbana SUV rivalerNissan Juke och urbana SUV rivalerNissan Juke och urbana SUV rivalerNissan Juke och urbana SUV rivaler

plattform Utility B-segmentet bil, men med en design som påminner SUV eller SUV (något upphöjda kropp relativt markkroppen med skyddszoner, överdimensionerade stötfångare, etc.), dessa är konturerna av 'Delningsfilter' eller urbana SUV, av Nissan Juke Han fick äran att släppa detta segment att stiga.

Nissan Jukei 2014, Nissan har börjat marknadsföra 'Restyling' Juke, vars premiär ägde rum uppdateringsområde vid Geneva Motor Show i år. I denna förnyade Juke fortfarande riskabelt och futuristisk design en av sina styrkor, samt uppdatering av mekanisk område, som omfattar som en nyhet för den nya bensinmotorn 1,2 DIG-T 115 hk (Mer om Nissan Juke 2014).

Många biltillverkare vill plantera kampen för att Nissan Juke, en av bilarna bäst säljande Nissan i Europa med sin äldre bror, Qashqai. Från januari till september i år, Juke Det är den andra modellen i sitt segment inskrivna, endast överträffas av den Renault Captur (Som vi kommer att prata). Men hur de nya Juke rivaler? ¿och dess nuvarande konkurrenter? Vi analyserar dem kortfattat.
Mer om det nuvarande utbudet av Nissan Juke

Urban SUV kommer ...

jeep Gade

jeep Gadeankomsten av jeep Gade den spanska marknaden är nära förestående. US konstruerade och tillverkade i Italien, den minsta Jeep mot B-segmentet med kvaliteter av sanna SUV, men också med en mycket attraktiv bild som kommer att hävda en stor del av dina potentiella kunder. I sin konstruktion utnyttjar arkitekturen "liten-omfattande" Vi kan också hitta i Fiat 500L -och att användas i framtiden 500X helt dragkraft med olika mekaniska konfigurationer för att resultera i ett komplett utbud. där 4x2 och 4x4, och manuellt ändra hastigheter 5 och 6, en dubbelkoppling DCT 6 relationer och, framför allt, en Automatiska kugghjul 9.
Mer om Jeep Renegade

Fiat 500X

Fiat 500XOch du skulle ha förväntat tidigare den nya Fiat 500X kommer att dela tekniska gener med jeep Gade. Under huven, kan du infoga fyra bensinmotorer -1,6 112 hk, 1,4 Turbo MultiAir II 142 hk 1,4 MultiAir II 172 hk och 187 hk Tiger 2,4 och andra tre diesel -1,3 Multijet 96 hk, 1,6 Multijet 122 bhp 2,0 Multijet och 142 hk. Ett framträdande drag i Panda Cross-systemet är att det finns "Traction Plus, kunna skicka vridmoment till den bakre (i framhjulsdrift) innan signifikant förlust av draghjulen. Enligt versioner kan du också kombineras med AWD. Mer om Fiat 500X.

Suzuki Vitara

Suzuki Vitaranyligen presenterades vid Paris Motor Show 2014, Suzuki Det ger en kurs byta namn Vitara (nu hittills utan ordet Grand, reserverad för SUV vi alla vet större). Med en mer modern, ungdomlig stil och även idrotts färgämnen, den Suzuki Vitara nya Den mätte 4,17 m och kommer inledningsvis att erbjudas med två motorer: en 1,6 bensin 120 hk och 120 hk 1,6 Diesel. Kommer att ha framhjulsdrivna versioner och AWD Allgrip, en anordning och släpps i Sx4 S-Cross. I avsnittet om säkerhet och komfort element såsom det system som de omfattar "Radar Brake Support ", som varnar föraren när den känner fara för kollision med bilen framför i staden och aktiverar bromsarna strax före kraschen automatiskt. Suzuki Vitara mer om

Den nuvarande konkurrens Juke

Opel Mokka

Opel Mokkaden Opel Mokka Det är en av de direkta konkurrenter Juke. Det är något längre än den Nissan modell med 4,27 m längd 4,13 m jämfört med Juke. den Mokka gemensam teknisk plattform med Chevrolet Trax, en modell som inte längre kommer att säljas under 2015 genom avgång det amerikanska företaget att sälja sina bilar i Europa. Mekaniska versioner som erbjuds av Mokka är följande: ett bensin 1,4 Turbo 140 hk, 1,4 Turbo bi-bränsle bensin och LPG (gasol) 140 hk och en diesel 1,7 CDTI 130 hk (som kommer att ersättas i kort med en ny 1,6 CDTI 136 hk). När det gäller utrustning versioner tillgängliga utföranden är tre: Selektiv och Business Excellence.
Mer om Opel Mokka.

Peugeot 2008

Peugeot 2008En av de tuffaste motståndare Nissan Juke är den Peugeot 2008. I intervallet franska bil, det finns ingen möjlighet att välja 4x4-drive variant; Istället speciell draganordning grepp Kontroll, extremt mångsidig det låta 2008 för att övervinna förhållanden med varierande komplexitet. I sin mekaniska sortiment erbjuds mindre kraftfulla motorer i Juke. Nämligen kan du välja två bensin -1,2 e-VTI 82 hk och 1,6 VTI 120 hk och två Diesel -1,6 e-HDI 92 hk och 1,6 e-HDI 115 hk.
Mer om Peugeot 2008

Renault Captur

Renault CapturOm de registrerade ackumulerade försäljningen av 2014 analyseras, den Renault Captur överstiger antalet registrerade Juke enheter. Den franska modellen, som härrör direkt från teknisk plattform Clio, Han har lyckats 'fånga' allmänhetens uppmärksamhet främst tack vare sin design. Det är endast tillgängligt i framhjulsdrivna versioner och dess mekaniska utbud hittar vi tre motorer med kraft kan variera mellan 90 och 120 hk.
Mer om Renault Captur

Skoda Yeti

Skoda YetiEnligt vår uppfattning, den Skoda Yeti är den urbana SUV med det bredaste intervallet från synpunkten av tillgängliga versioner (4x2, 4x4, två typer av karosseri, manuell växellåda och automatisk DSG, etc). I sin fördel, det har också en mycket rymlig och med massor av praktiska lösningar interiör. Servera som ett faktum att bland sina konkurrenter i detta segment, Yeti Det är den som ger mer last i bagageutrymmet (405 liter). Enligt vår erfarenhet, off-road och 4x4-enhet inbyggd, den Yeti det fungerar med stor kredit, som har ett beteende som ibland liknar en riktig SUV. För närvarande erbjuder olika motorer vars makt är mellan 105 och 170 hk.
Mer om Skoda Yeti

Ford Ecosport

Ford EcosportVi stänger vårt utbud med aktuella rivaler Nissan Juke med sexig Ford Ecosport, en urbana SUV snarare större med 4,27 m längd. Det utbud som finns i Spanien den här bilen är inte så bred och varierad som erbjuder alla sina motståndare, att kunna välja endast framhjulsdrift och två motorer (bensin 1,0 EcoBoost 125 hk och diesel 1.5 TDCi 90 hk ).
Mer om Ford Ecosport