Den sportigaste familjen

Den sportigaste familjenDen sportigaste familjenDen sportigaste familjenDen sportigaste familjen

Audi RS2Jag säger inte att det var den första, men som fungerar som en stimulerande i vår tid för denna typ av bil. Jag menar Audi RS2, att 80 Avant det senaste århundradet, där Audi, med Porsche insats, Han sammanslagna två metoder för radikalt annorlunda bil ... men till slut kombineras. Efter försvinnandet av 80 och ankomsten av hans substitut A4, i alla generationer du inte har missat sina respektive variant RS4 Avant.

Audi RS4

Audi RS4den RS4 Avant skrämmer våra dagar, särskilt om du tänker i motorrummet fortfarande värd en 4,2 V8 atmosfär stort block 450 hk. Förändring är en 7-växlad dubbelkoppling läge lanseringen-Control. Naturligtvis finns det fyrhjulsdrift. Totalt för stoppuret 4,4 sekunder att nå 100 km / t från 0. Det finns många super att skoningslöst slå ... och bevara 5 platser och en flexibel bagageutrymme med en minimikapacitet 490 liter. Hur många familjer vill ha det.

Audi RS6

Audi RS6Om du är för liten, har du RS6 i en större skala. Dess bas är den A6 Avant och i så fall har en 4,0 V8 Turbo kunna utveckla 560 hk. Vi talar om en effektnivå av specialiserade supercar elit. Denna förändring är momentomvandlare och 8 hastighet summan. den dragkraft quattro, naturligtvis, för att kanalisera en stratosfäriska kraftleverans som leder till 100 km / t den RS6 på 3,9 sekunder. i 556 liter boot Du måste spara vad du vill.

Mercedes E 63 Estate

Mercedes E63 AMGHelt nyligen, män AMG De har också velat bli galen och har replikeras den RS Avant. på Mercedes E 4Matic Estate, har utvecklat två versioner, 63 och 63 AMG AMG S Modell. Båda monterade en otrolig motor 5,5 Turbo V8, 557 hk och 585 den första sekunden, men framför allt, 73,4 mkg och 81,6 mkg respektive (71,4 mkg RS6). den automatisk ändring-sekventiell Den har en lamellkoppling och 7 hastigheter. hastighet 0 till 100 km / t på 3,8 och 3,7 sekunder, respektive. Grottan som syftar bagageutrymme kuber 695 liter... nivån av MPV största marknad.

XFR-S Sportbreak

XFR-S SportbreakTyska specialister, går vi till inte mindre specialist Brittisk tillverkare Jaguar. den extrem beredning (R-S) definiera märke stora katten, har det också lett till hans familj sedan XF Sportbrake. rival av RS6 och E 63 AMG Estate, den XFR-S Sporbreak i fråga är en mycket respektabel bil på alla sätt, inte bara för sin utsökta bilder och mekanik. Den har ett block 5,0 V8 laddade utveckla 550 hk och förändringen redovisas ZF momentomvandlare 8 hastighet. Accelererar från 0 till 100 km / t på 4,8 sekunder... men tänk på att jämfört med sina konkurrenter, vågar sända sådan makt endast genom dess bakaxel. Du har också 550 liter boot till ditt förfogande.

Volvo V60 Polestar

Volvo V60 PolestarKanske vet du dem alla, men absolut inte att jag kommer att beskriva nedan: Volvo V60 Polestar. Polestar är ett företag som grundades i samarbete med den egna volvo i slutet av förra århundradet för att bringa Brand sportprogram. Med erfarenheterna från mästerskapen att konkurrera med volvo, Polestar Homologa förberedelser för gatuversioner. Och därmed denna dyrbara salt V60 Polestar. har de T6-motorn varumärket, 6 cylinder Online placerad tvärs 3 liter och turboladdad. den dragkraft detta är integrerad av ett system Haldex, även lämplig för Polestar. den byta detta är automatisk momentomvandlaren Konto 6 hastighet. det tar 4,9 sekunder att nå 100 km / t och dess bagageutrymme visas 430 liter. bara Kanada, USA, Japan, Nederländerna, Schweiz, Storbritannien och naturligtvis Sverige, De kan njuta av denna mycket speciella V60.

Seat Leon Cupra ST

Seat Leon Cupra STOch för några dagar sedan, bidrar till erbjudandet sittplats med Leon ST Cupra. Definitivt, denna generation Leon är den mest produktiva i sin historia. Antalet kroppsvarianter är större än någonsin, liksom versioner Cupra. den ST Cupra motorfästen 2,0 TSi 280 hk. Sänder sin kraft till framhjulen, som innefattar en effektiv autoblocante bildad av en uppsättning skivor signering Haldex, eller genom en låda 6-växlad manuell eller DSG 7. Om du tror att vissa sporter, kan du lägga till Performance Pack, Den är inklusive element (Fälgar, däck och bromsar) som homologe sittplats för att komma åt den tidpunkt då Nurburgring rekord med Leon Cupra SC, som den Framhjulsdrift Serial snabbare. summa 587 liter boot hans sportsmanship.