Vilka är de tre största bilfabriker i världen?

Vilka är de tre största bilfabriker i världen?Vilka är de tre största bilfabriker i världen?Vilka är de tre största bilfabriker i världen?Vilka är de tre största bilfabriker i världen?

Hyundai fabriken i Ulsan (Sydkorea)1. Ulsan (Hyundai / Kia)

Hyundai Motors äger anläggningen med Världens största fordonsproduktion. Det är i den sydkoreanska staden Ulsan och dess 5,050,000 kvadratmeter 1,5 miljoner enheter per år genomförs, vilket motsvarar en bil var 10 sekund. De arbetar i denna anläggning, varifrån Hyundai och Kia modeller, 34.200 anställda. Ståtar ligger i ett område där fabriken samexisterar med en skog av 590.000 träd. också i denna tätort de största varven i världen finns, som drivs av Hyundai Heavy Industries och den näst största raffinaderiet i världen, som ägs av SK Energy.

Fiat fabriken i Betim (Brasilien)2. Betim (Fiat)

Fiats fabrik i Betim-i delstaten Minas Gerais, 40 km från Belo Horizonte har en kapacitet på 950.000 enheter per år vid sina 2,25 miljoner kvadratmeter. Det öppnade 1976 med en Fiat 147 och är den största tillverkningscentrum i världen Fiat. Den sysselsätter 19.000 anställda och dess anläggningar är det enda Fiat designcentrum utanför Italien -ajustan sudamericano- smakar allmänheten. Den har också en FoU för Fiat-gruppen.

Volkswagen fabriken i Wolsburg (Tyskland)3. Wolfsburg (Volkswagen)

Den tredje största anläggning i världen när det gäller produktion ligger i hjärtat av Volkswagen, i staden Wolfsburg där dess 6,5 miljoner kvadratmeter -Lupptar mer utrymme till världen- 807,000 enheter per år genomförs. Stämpling pressar har anläggningar och tillverkar fyra modeller -Golf, Sportsman golf Tiguan och Torran-. På marken och Volkswagen huvudkontor arbete totalt 58.000 personer. Fabriken själv kunde ta emot i Monaco. Interiören har 75 kilometer vägar och 70 järnväg.