De bästa polisbilar i världen

Polisbilar: den mest spektakulära i hela världenPolisbilar: den mest spektakulära i hela världenPolisbilar: den mest spektakulära i hela världenPolisbilar: den mest spektakulära i hela världen

Om du reser i världen, kan du hitta några polisbilar Vi kunde knappt se i Spanien. Det patrullerar i bilar superdeportivos, SUV och även elektriska.

Chevrolet Camaro Dubai Police

Visst, den mest kända är de i Dubai polisen, som kan ses med de mest eftertraktade bilarna på planeten, som Bugatti Veyron, den Bentley Continental GT eller Chevrolet Camaro, bland annat. I detta fall är det att ha fordon som kan garantera säkerheten i ett rikt land, där så gott som alla har bilar stor förskjutning, vilket tyder på att även i bilen mindre än 300 hk.

I Italien de inte saknar originalitet, med en spektakulär Lamborghini Huracán LP 610-4 och upp Ariel Atom PL1.

Nissan Leaf franska polisen

Frankrike och Portugal åtagit sig att den elektriska bilen, galliska landet med sin Renault Twizy och våra fastlandet grannar med Nissan Leaf.

i Australien inte heller de faller kort och har valt en Lexus RC F, som är tillräcklig och har överskridits med sin V8 bensinmotor 477 CV.

I USA är de mer praktiska och har en Ford Interceptor med ballistiskt skydd, en SUV som många kommer att känna sig säkrare promenader genom några av de farligaste områdena i världen.

Lykan Hypersport Police Abu Dhabi

Behovet av att gå vidare och har polisen med Lykan Hypersport den Arab superbil med pris 2,5 miljoner euro. Detta kan endast ske i Abu Dhabi.

Du kan också vara intresserad

10 chockerande polisbilar

Special: polisbilar Dubai