Detta är ‘The Beast’: den nya bilen Donald Trump

Barack Obama tjänstebilBarack Obama tjänstebilBarack Obama tjänstebilBarack Obama tjänstebil

i limousine del, i del SUV och vad det är tank. Detta är den tjänstebil som har gått sedan president Barack Obama i 2009 Han blev den första svarta mannen att ta hand om Regering Nordamerika. Och om inga förändringar i de kommande dagarna tillkännages, så kommer tjänstebil nu den nya presidenten Donald Trump.

Detta äkta styrka som skapats av General Motors är det enda av allt som har gjorts för hus vit att inte en del av en specifik modell serie, men lånar del av en Cadillac limousine och en annan av en GMC SUV. Och allt detta till 'vilddjuret', skäl nog så smeknamnet Obama president bil. hans kropp 20 centimeter tjock Det är i stånd att stödja projektiler stor kaliber Tack vare sin tillverkning en stållegering, aluminium, titan och keramik. den kristaller gynnas också av avskärmning vilket gör dem praktiskt taget okrossbara-about 12 centimeter av thickness-. hans vikt Det uppskattas till åtta ton, att göra sin fördelar är mycket begränsad. hans Maximal hastighet är 100 km / t, denna gräns är nådd inte mindre 15 sekunder. Ja, ett avancerat system 'Strålkastarrengöring' i dina däck tillåta 'fät' roll i mer än 100 kilometer med platt däck.

Långt ifrån fiktion, innehåller maskingevär och raketer som gör den officiella statliga bilen till ett slags tank, förutom de detaljer som lyx och elegans inte går förlorade i sina estetik. Tills det är kunna motstå kemiskt angrepp, för det skulle täta dörrar och använda ett system för att gå återvinning syre inne.

Inget saknas inom det kompletta kommunikationssystem sammansatt av datorer, telefoner, GPS-enhet, Internet, satellit och direkt anslutning till de amerikanska myndigheterna.

även V8 bensinmotor driver limousine är armerad. Ja, förbrukar mer än 30 liter 100 km.

Du kan också vara intresserad

- Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

- Den mest granna och extravaganta limousiner världen

- Cadillac limousine Evita, auktion

- Limousine hyra, unna dig