BMW Z4 2018: første data og bilder

BMW Z4 2018: første data og bilder

den fans den sporty kjøre og cabrioleter mest tradisjonelle er på hell med hovedpersonen i disse linjene: Nye BMW Z4.

den ny generasjon av BMW Z4 det vil virkelighet i 2018. Hans store kjennetegn er dens nytt lerret tak, den eneste versjonen med den nye utgaven av denne populære roadster vil bli solgt. For øyeblikket vet vi bare offisielle danner en "teaser" eller opprinnelige bildet som "forrett"Hvor vi kan sette pris på den elegante og strømlinjeformet silhuett av dette roadster.

den forrige BMW Z4 ble avviklet i juni 2016. I sin nye generasjon, har det tyske firmaet jobbet med Toyota merke som har eksistert en avtale om felles utvikling av motorer og plattformer for nye biler.

Ifølge bildet gjenskapt av vår illustratør Schulte, vi ser en BMW Z4 Det endrer seg dramatisk i flere deler av hans utvendig design når vi sammenlignet med forrige Z4 som har solgt. Vi har allerede antatt at en av hovedlinjene i Nye BMW Z4 Det er det bare å selge takduk eller duk, Guds bilde og likhet av de mest tradisjonelle klassiske cabrioleter. Husk at modellen avviklet i 2016 tilbød bare trekkes tilbake hardt eller hardt toppen (og over, Z4 hadde vært å selge både hardtop som lerret tak).

BMW Z4 2018BMW Z4 og Toyota igjen ovenfor, er"søskenbarn"?

den BMW Z4 fremtiden vekten av 2018 Det er en annen viktig at du kan kjøre forbi. Er allerede snakker til den utgående modellen vil veie rundt om 1.400 kg, takket være den massive bruken av aluminium både i mange deler av understellet og legemet.

Avtalen som har BMW og Toyota, den japanske firmaet Det forbereder også en eller flere biler merket sport komponent. En av dem kan være den nye Toyota Supra og her kommer scenen en ny og enestående BMW Z5. Så hvor skulle den Z4? Angivelig, den Z5 ville være en sportsbil større enn Z4 og mange flere elementer felles med den Toyota Supra (bare kan selges med kupé legeme), Så Z4 vil dele noen teknisk element med Supra, men det er den nye Z5 Car "som" den nye utgaven av den legendariske sports Japan.

¿Og motorer for den nye BMW Z4? På dette spørsmålet, er det fortsatt ingenting bekreftet. Faktisk, for noen måneder siden selv det ryktet med muligheten for at den nye generasjonen kunne bære versjoner av tre sylindere som allerede skjer i en serie og Mini, men alt tyder på at med tanke på sportslig natur og eksklusive Z4, endelig BMW forkaste denne muligheten og velge nye utviklinger i sin kontrast fire bensinmotorer og seks sylindre. ¿Det vil derfor en M-versjon av den nye Z4? Mest sannsynlig, et kodenavn Z4 M40i, motor seks-sylinder og en 360 hk.

Du kan også være interessert

- BMW og Mini elektrisk fremtid: X3, Mini E og mange flere ...

- BMW slår hans platesalg