Opel Cross X 110 hk 1.2t ECOTEC Anmeldelser og faktisk forbruk

Opel Cross X 110 hk 1.2t ECOTEC Anmeldelser og faktisk forbrukOpel Cross X 110 hk 1.2t ECOTEC Anmeldelser og faktisk forbrukOpel Cross X 110 hk 1.2t ECOTEC Anmeldelser og faktisk forbrukOpel Cross X 110 hk 1.2t ECOTEC Anmeldelser og faktisk forbruk

Vi hadde allerede diskutert i forrige inntak kontakt Cross nye Opel SUV X PSA-plattform arver gruppe, og at arv av det franske selskapet fører også til å ha mekanisk ved hjelp av noen modeller av Peugeot og Citroen. Alt dette får frem fordelene med PSA-gruppen i form av komfort, men gjør også at jeg savnet at "premium luft" som tradisjonelt har Opel, og hvis det blir oppfattet i Opel Mokka X.

Dynamisk, den Nye Opel Cross X Det var litt lat i støtte endringene, fremhever bare i kvalitet filtrerende seksjon. Du kan ikke si at jeg har dårlig oppførsel eller mangel på adel i sine reaksjoner, men du føler deg dårlig eventuelle tilleggskrav for å korrigere banen en gang begynte å slå. Suspensjonen tuning er klart fokusert på komfort.

Cross Opel Ecotec X 110Denne versjonen av Opel Cross X, den andre som passerer gjennom våre hender, er drevet av tre-sylindret bensinmotor 1.2 liter turbo og et kraftnivå på 110 hk. Som vi har diskutert i forrige inntak kontakt andre PSA modeller riding den samme motoren, den har en svært progressiv og lineær respons fra lave turtall. Denne versjonen er forbundet med en girkasse 5-trinns med en endelig utvikling kortere enn vanlig, noe som gjør det mulig å opprettholde god overtaking evne selv i høygir.

Som for de indre overraskelser med egenskaper som ligner på de som er av en kompakt indre dimensjoner, i tillegg til å tilby bagasje kapasitet på 425 liter, overlegen alle rivaler.

Opel Ecotec bensin Cross XCross Opel ECOTEC 110 hk 1.2t X: faktisk forbruk

Som vanlig er disse typer av bensinmotorer med liten forskyvning turboladet, vanligvis til stede ganske spredt mellom de offisielle forbruks og vi bærer på våre vanlige ruten i reelle forhold. I denne versjonen, Opel godkjenner en offisiell gjennomsnittlig forbruk på 4,9 l / 100 km, unna 6,8 l / 100 km vi har registrert vår faktiske gjennomsnittlige forbruket test (Rolling i vei, vi har fått 6,4 l / 100 km, mens i urbane ruter figuren har steget til å måle 7,5 l / 100 km). Til tross for denne forskjellen, er realiteten at de verdier de er mer enn rimelig i en slik karosserier straffet av aerodynamikk.

Du kan også være interessert

- Opel Cross X 1.6 Turbo D: SUV anmeldelser av faktisk forbruk

- Opel Grandland X, fra 25,100 euro: det er den nye SUV