De nya Hankook däck för SUV och 4×4

New Hankook Ventus S1 evo2 för SUV och 4x4New Hankook Ventus S1 evo2 för SUV och 4x4New Hankook Ventus S1 evo2 för SUV och 4x4New Hankook Ventus S1 evo2 för SUV och 4x4

Hankook har ett mål: ger hög prestanda däck som originalutrustning på premiummodeller segment av tyska mark. Den senaste att ansluta sig till listan förnyas BMW X5, vilken den blir den femte modell BMW-gruppen i 'passa' -Efter gummiband 1-serie sydkoreanska tillverkaren, serie 3 och serie 5, och mini-.

Den nya Hankook däcket kallas 'Ventus S1 evo2', och det fokuseras direkt till SUV och 4x4-fordon. med en helt ny konstruktion, kommer att finnas i den nya X5 och eftermarknaden från våren 2014 åtgärder 17 till 22 inches, bredder trampa 225-315 och radier av 60 till 30.

det kommer 'Och ​​mer dynamiska gener'. Så Hankook meddelar ankomsten av deras nytt fartyg flaggskepp däck, för vilka det har beaktats erfarenhet i DTM (Tyska Touring Car Championship) som exklusiv däckleverantör. Varumärket filosofi 'Kontrol Teknik' Det är också närvarande i Ventus S1 evo2 kombinera 'Teknik, hög prestanda och säkerhet'.

I fallet med detta nya däck är det syftar på "dynamiska förare av motorstarka fordon, däck som kräver deras prestanda i alla parametrar och utan att offra egenskaper såsom suspension, komfort, lågt brus och lågt rullmotstånd ', förklarar Jin-Wook Choi, VD för Hankook Tire.