Att hyra en bil: 5 nycklar som du kan vara intresserad

Att hyra en bil: 5 nycklar som du kan vara intresserad

Mer än en halv miljon bilar på våra vägar är hyrbilar, en formel för att njuta av en bil genom att betala en fast månadsavgift som den inkluderar alla utom bränslet. Det är varken mer eller mindre än en hyra på lång sikt. Dess stora användare är företag, både stora och små och medelstora nyligen självständiga, eftersom de har möjlighet att avdragsgilla, men allt fler privatkunder som hyr eftersom de verkligen vill vara bilen bra som försvagas så snabbt.

1. vilja ändra bilar regelbundet

kontrakt hyr vanligtvis brukar pågå ungefär fyra år i genomsnitt, -Även om det är sant att när det gäller individer, ofta sträcker sig till fem. Är just den tid varefter en bil börjar sjunka kraftigt. den hyra kan du njuta av en ny bil, med allt vad det innebär, vart fjärde eller femte år, som ni ser.

2. Vill du ha din överljus

Om du inte vill förvånar kostnaden för din bil och vill veta i förväg vad du kommer att spendera på det, hyra Det kommer att hjälpa. Ingen inledande kostnaderna, finns det bara en månadsavgift under avtalad period inklusive underhåll, reparerar eventuella fel och tillämpliga skatter. Däck är inkluderade i varje enskilt fall, hur många kilometer du markera varje ändra dem. Den enda kostnaden är bränslet inte.

3. vill ha din ersättning bil och rörlighet problem lösas

Med hyra din rörlighet behov täcks. Det är sant att inte alla leasingavtal ingår start ersättande bil men ofta de erbjuder lösningar när bilen måste gå till verkstaden. från plocka bilen och returnera den till ditt hem eller arbeta för att förändra din bil om verksamheten verkstaden fördröjs mer än en viss tid.

4. Du vill inte problem med bilens tillförlitlighet

En av de stora fördelar med att hyra är att även om bilen inte dig och presentera många felsökning, fordonet är inte din, så att du kommer att orsaka besväret med att behöva bära verkstaden, men du kommer inte att behöva bära den stenen som om de kommer att köpa.

5. Under de närmaste åren du förutse dina behov förändring

Kanske du är osäker på om några år du behöver en större eller mindre bil eller andra egenskaper, såsom en hybrid eller elektrisk eftersom lagstiftningen hårdnar i staden som du rida varje dag. Med hyra du vet att på fyra år (eller mindre om du hyr) kan du ändra fordon.