Vodafone erbjuder gratis Coyote ansökan till dina kunder

Vodafone erbjuder gratis Coyote ansökan till dina kunder

Vodafone Det erbjuds under månaderna juli, augusti och September 1 gratis premium prenumeration för ett år ansökan trafikmeddelanden Coyote. Abonnenter till sitt nätverk och One paket kommer att gynnas av de uppgifter som denna ansökan i 12 månader utan att betala årsprenumeration $ 100.

Om tjänsten som erbjuds av Coyote övertyga dig, när den kostnadsfria prov år kommer Vodafone debiterar 4,99 euro per månad i räkningar och en röd paket, långt ifrån 8,99 euro per månad det kostar tjänsten utan rabatt. Erbjudandet utnyttjar månaderna där mer och mer användning förskjutningar uppstår ges till programmet.

Coyote är ett program för att vara varna alltid alla typer av radar, om fast och mobil segment, semafor eller bälte över hela Europa. Den har också en 3D-kartläggning gör det också möjligt att jämföra den hastighet som cirkulerar mot den maximalt tillåtna hastigheten. Det ger också en Coyote varningar tjänst uppdateras av gruppmedlemmar, som varnar för eventuella incidenter på vägen genom vilken vi cirkulera.

Du kanske också är intresserad av:

De nya DGT radar redan Multan

Varför detta är radar som är bra?

Coyote gör det möjligt att känna hastighetsgränserna i realtid