DS: 6 nya modeller 2020

DS: 6 nya modeller 2020

också det kommer att bli DS, säljs i Europa, tillverkas utanför Frankrike. I den mån som för Kina, som verkar vara en av de mest lovande destinationerna inte bara för detta nya varumärke av PSA, men även för alla andra som vill tjäna namnet på bidraget, De kommer att tillverkas alltid där.

Det är fallet DS6 WR, en SUV Nyligen presenterade för den asiatiska marknaden, eller DS4 Cross, den här versionen av DS kompakt med stora upphöjda suspensioner, skydd för låg eller konturen av kroppen, stil med redan sett i DS4 Racing Concept 2012; takräcke eller antisladdsystem baserat på den redan kända PSA Grip Control.

Samtidigt Den DS4 kommer snart att få pekskärmen precis släppt C4, Förutom att se som sitt sortiment försvinner varje antydan till Euro 5-motorer, ersatt av de uppfylla de nya normerna; och se en kombination av dessa med automatiska växellådor lådor EAT6 som släpptes i DS3.Este förändring även sträcker sig till DS5, utan att ens förutom hybrid versioner.

Alla DS, vars slogan som ett varumärke är Spirit of Avant-garde (sic) i en blandning av engelska och franska översättnings som avantgardistisk anda; Det kommer att vara mycket olika aspekter jämfört med andra modeller av PSA.

En stor del av denna skillnad är baserad, med tanke på användningen av gemensamma plattformar i utformning, aspekt som Det är att vara framåt, stil med vad som redan hänt med den nuvarande DS3. Dessa är inkorporerade, till exempel, xenonljus och lysdioder som kombinerar inte bara att signaturen karakteristisk för pejlsändaren (varav en del blir intermittent när de aktiveras), men också fungerar som positionsljus.

total anpassning

Anpassa också lösen DS, i fallet med dess användbarhet, upp till 68 möjliga kombinationer av färger i kroppen baserat spel med taket och de andra plattelementen.

också det lovar att accentuera uppmärksamhet på detaljer, medan i den dynamiska planet mantra det kallas Hyper-komfort dynamique. Detta koncept kommer att avgöra en balans mellan två aspekter som ofta fattas av motstridiga: komfort och smidighet. Fordran, med som referens andra modeller av samma industriella grupp, skulle bibehålla dynamik visas av den sista vågen Peugeot sofistikerad; men djupdykning anspråk på att öka komforten (eller åkkomfort). Vi har både Devos som Herrero, som inte bara nuvarande plattformar ger utrymme för det, men också ge framtiden.

Med denna frigörelse DS, kommer varumärket att vara i det mest exklusiva universum PSA-nivån; Peugeot kommer att uppta en plats för balans, med en känslomässig beröring, som upptar konsortiet Volkswagen varumärke som ger namn åt den tyska gruppen om vi tar som exempel; medan Citroën har en djupt rationell faktor kopplat profil, Efter en väg redan börjat med C4 Cactus.

Med denna skiktning, målet med DS är att öka andelen kunder erövrings, de tas från andra märken och nya PSA, för närvarande redan hög för att stå vid 66 procent; att undvika cannibalizing försäljningen av sina syster varumärken.

En som kommer att hjälpa dig, som i dag, även om de alla delar motorer, Det uttalade syftet är att är de mest kraftfulla arv DS, medan de initiala befogenheter sitt sortiment är de som används i mitten av intervallet Peugeot eller Citroën.