Omformar meddela trafikböter, nu i BOE

Omformar meddela trafikböter, nu i BOE

Från och med nu, om du vill veta om du har en avvaktan fina inte kunnat meddela dig i ditt hem måste gå till BOE, den plats där de har publicerat en obligatorisk basis. Den Edictal av påföljder, TESTRA, stannar som "frivillig" rapport i enlighet med den nya lagen om trafik och trafiksäkerhet.

den nya reviderad text av lagen som trädde i kraft igår påstår i sin artikel 91, att " Meddelanden som inte kan utföras på e-posttrafik (Frivilligt för privatpersoner och obligatoriskt för bilparker och företag) och om du inte har det, i adress uttryckligen indikeras med förfarandet eller, om ingen har indikerat på den adress som visas på den dokumentation av den autonoma kroppen Central Traffic, De kommer att praktiseras i den officiella tidningen (BOE). "

Fram till ikraftträdandet av ny text av lagen om trafiksäkerhet, anmälningar kunde inte göra den berörda publicerades i TESTRA obligatoriskt person. Men på senare tid, som Mario Arnaldo berättar, European Automobile Associates, många kommuner och autonoma regioner med ansvar i trafiken och har använts i testperioden.

Och hur är det Testra? Enligt texten i lagen om trafiksäkerhet som trädde i kraft i går "med för- och valfria meddelanden (...) kan också praktiseras i Edictal Trafiksanktions (TESTRA)". Det vill säga, det är inte obligatoriskt att böterna som inte kan kommunicera med oss ​​på plats eller i våra hem göra det i TESTRA och ja i BOE. I princip och i enlighet med den nya lagen, det skulle bara vara giltigt om de publiceras i Testra.

Ja, Som med Testra jag gått period på 20 kalenderdagar efter det att meddelandet hade publicerats i den officiella tidningen anses ha utövats. Det vill säga, det tar för anmälts. Från anmälan börja räkna alla tidsfrister för att betala en minskning med 50 procent eller att bestrida den.