Mapfre ökar bilförsäljningen

Mapfre ökar bilförsäljningen

I likhet med den nuvarande lagstiftningen försäljningen av nya fordon är arvet av återförsäljarna kommer bolaget att hantera distribution av nya bilar som agerar som ombud för kunden, det vill säga ett slags mellanhand mellan återförsäljare och köpare. Mapfre Multi Motor Show kommer också att ägnas åt försäljning av fordon och auto marknadsföring "kilometer noll".

För att täcka alla affärsområden i pre-owned fordon och utrustning, både nationellt och i import, försäljning sker via multicenter, där de hoppas att integrera tjänster blad och snabb mekanisk och försäljning delar och tillbehör. Dessutom kan kunderna hyra andra kompletterande tjänster såsom försäkringar, finansiering, leasing, hyra eller servicebyrå.

Mapfre Multi av Automobile bildade med ett kapital på 18,3 miljoner euro (3.044 miljoner pesetas), inleder sin verksamhet den 1 april på multi Pamplona, ​​en byggnad på 9000 kvadratmeter med en utställningslokal som kan 500 rymma bilar. I detta centrum kommer att ansluta sig snart lika i Alcala de Henares (Madrid) och andra distributionspunkter mindre i olika provinser, men också att kunna utföra alla dessa kommersiella verksamhet genom 2200 kontor Mapfre, centrum telefonlinje Mapfre Autos och externa webbplats, Mapfre.com.