James Bond och Spectre bil. den nya 007-film

Spectre actionscener, den senaste James Bond filmenSpectre actionscener, den senaste James Bond filmenSpectre actionscener, den senaste James Bond filmenSpectre actionscener, den senaste James Bond filmen

Misströsta inte det redan. den skrevs den november 6 Den öppnar i Spanien på den stora skärmen nästa delbetalning huvudrollen världens mest kända agent (med tillstånd från Anacleto och Mortadelo och Filemon). Hans namn, Specter, som, naturligtvis, 007 vid ratten i sin Aston Martin DB10 du måste överleva jakter infarkt. Det har varit regi av Sam Mendes, som tar över för andra gången efter en film Skyfall i serien, starring Daniel Craig, i sin fjärde tolkning av agent 007. Vill du veta historien? Vi säger er:

Ett kryptiskt meddelande sist skickade en James Bond hemligt uppdrag till Mexico City och slutligen till Rom, där han möter Lucía Sciarra (spelad av Monica Bellucci), Den vackra änkan av en förbjuden ökända brottsling. Bond infiltrerar ett hemligt möte och upptäcker att det finns en olycksbådande organisation som kallas SPECTRE.

Under tiden i London, Max Denbigh (Andrew Scott), den nya föreståndare för Centrum för nationell säkerhet, ifråga Bonds handlingar och ifrågasätter betydelsen av MI6, ledd av M (Ralph Fiennes). Hemlighet, Bond anlitar Moneypenny (Naomie Harris) och Q (Ben Whishaw) för att få hjälp att hitta Madeleine Swann (Léa Seydoux), dotter till hans tidigare ärkefiende, Mr White (Jesper Christensen), som kan ha nyckeln till reda ut mysteriet med SPECTRE. Som dotter till en mördare, förstår hon Bond på ett sätt som andra människor inte kan. Som Bond äventyr i hjärtat av SPECTRE, lär han en chockerande samband mellan sig själv och fienden som söker, spelad av Christoph Waltz.

Du kan också vara intresserad

De 10 bilar i historien om James Bond 007

Bilar Jaguar-Land Rover Specter James Bond filmen

Jaguar C-X75 Concept Bond, en sport film

Action, bilar Specter, den senaste James Bond

Bond Aston Martin DB9 GT Edition, förtjänade hyllning till 007

Video: Aston Martin DB10 James Bond och medar