BMW kommer att använda en enda plattform för alla sina modeller

BMW kommer att använda samma plattform för alla sina bilarBMW kommer att använda samma plattform för alla sina bilarBMW kommer att använda samma plattform för alla sina bilarBMW kommer att använda samma plattform för alla sina bilar

Framtiden för bilindustrin är osäkert. Det verkar som om elfordon är här för att stanna och att inom några år en hel del bilar körning kommer att vara självständiga. Men datum för sådana framsteg är på spel, med en industri fortfarande upprätthålls av fossila bränslen drivna bilar.

därför BMW har meddelat att alla bilar från 2020, kommer att använda samma plattform vilket kan vara konfigurerbart beroende på vilken typ av fordon som ska byggas vid alla tillfällen. Från det tyska företaget se till att detta beslut präglas av osäkerhet kring framtida försäljning där företaget är på väg.

Icke desto mindre har BMW försökt lugna hans mest lojala anhängare och ser till att Denna flexibla plattform kommer att bygga fordon med fram, bak eller fyra hjul beroende på särdragen i varje bil.

Sålunda kommer båda el- och hybridfordon som förbränning har en samma plattform gör det möjligt för företaget att spara kostnader och bli mer flexibel för att efterfrågan på marknaden, rör sig i en riktning uteslutas, åtminstone hittills, andra märken, där trenden har varit att bygga olika plattformar beroende på vilken typ av energi flytta varje.

Du kanske också är intresserad av:

I-Pace eTrophy Jaguar och BMW M8 GTE: el vs. bensin

BMW E1: Så elbilar är 26 år senare?

I BMW Vision Dynamics, förrätt framtida i5