SUV som säljs i Spanien

SUV som säljs i SpanienSUV som säljs i SpanienSUV som säljs i SpanienSUV som säljs i Spanien

1. Qashqai

Nissan Qashqai

framgångsrik Qashqai kommer att lämna oss efter mer än 7 år på marknaden (med en 'restyling' och uppkomsten av variant 2), som den kom, Cocooning på försäljning listors. nyckel modellen i framtiden för Nissan Europa säkerligen de som har arbetat i sin efterföljare, som kommer att drabbas återförsäljare i fI ebruari, De har känt extra tryck för att göra en produkt som skulle ta över bil viktigare och lönsamma Nissan på vår kontinent och vårt land.

2. Juke

Nissan Juke

Det verkar som om framgången för Qashqai Han har tjänat Nissan också att tjäna en bra bild SUV och fet Juke med sin riskabla designen har blivit näst bäst säljande modell och först bland liten SUV, ett segment uppåt i försäljning och modeller.

3 och 4. Hyundai ix35 och Kia Sportage

Hyundai och Kia Sportage ix5

Definitivt, kan man säga att koreanska industrin Det sitter ordentligt och placeras i Europa och i Spanien. den Hyundai ix35 Det är den mest konsekventa rival Qashqai och återspeglar god produktkvalitet Hyundai. Inom den koreanska Group, Kia Sportage, klonisk modell ix35, bekräftar god acceptans av sina produkter. I mars kommer vi att se den första stilist uppdatering Sportage, som ska användas för att stå emot trycket från ankomsten av den nya Qashqai.

5. VW Tiguan

VW Tigual

den Tiguan sätter produktkvalitet i segmentet, liksom den mekaniska sort, men uppenbarligen, tillsammans med priserna i linje med den tekniska nivån.

6. Dacia Duster

Dacia Duster

För hans del, Duster (Nyligen uppdaterade) är motsatsen strategi för att Tiguan, strama tekniskt en modell, men det kan erbjuda de lägsta priserna i segmentet. Detta betyder inte att dra nytta av synergier renault grupp och förefaller 4x4 versioner var Nissan Det är en bra gral transmissions och Renault en bra dCi motorn.

7. Kuga

Ford Kuga

Den gångna 2013 har skjutit den första Kuga och har välkomnat en andra generationen, utan att förlora sin sportiga dynamik attityd har förfinats och hyses hennes beröring rullning. I allmänhet, en modell mycket noggrant, med en hög körbarhet och utrustade till den sista.

8. Renault Captur

Renault Captur

Det har kommit fram med god fot Captur, andra SUV "stad" på försäljningslistan. Utvecklad från den nya generationen Clio, den Captur engagemang för en högre kropps och design "all-terrain"Men känslan som naturliga kontroller och balanserad som alla andra Clio.

9. Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

bland premie, den nya framkalla Det har blivit SUV referens. Steget tas "ner" av range Rover Han har träffa målet, slår mycket starka tyska modeller (Q5, X3 och GLK), så långt han lösen av segmentet. Produktkvalitet och framför allt en mycket attraktiv design har varit en frisk fläkt.

10. Audi Q3

Audi Q3

Och slutligen, Audi "tillverkad i Spanien" stänger listan över bästsäljare. den nya Q3 utmärker sig för de olika mekaniska och versioner (inte saknas en rabiat RS version), som har lämnat ut BMW X1. Men det har en stark rival i sikte: framtiden Mercedes GLA. 2014 slag serveras.

MODELL

OMSÄTTNING 2013

Nissan Qashqai

19.992

Nissan Juke

9303

Hyundai ix35

8372

Kia Sportage

7994

Volkswagen Tiguan

7735

Dacia Duster

6472

Ford Kuga

5271

Renault Captur

5161

Range Rover Evoque

4773

Audi Q3

4490