Enduro regnskydd Repellent för de värsta förhållanden

Enduro regnskydd Repellent för de värsta förhållanden

Vid många tillfällen, när det häller den maximala hastigheten för torkarna verkar inte tillräckligt för att tömma allt vatten som deponeras på glaset. Då skapas en vattenridå som hindrar sikten. för att undvika i stor utsträckning De har tänkt hela historien om olika bil producera med syfte att stöta bort vatten att evakuera mer kristaller snabbt och alltid har en tydligare vision.

Hittills vi testade olika produkter, några av dem utmärkta resultat på kort sikt, men med en livstid en mycket liten maximal prestanda. Dessa, oftast med silikon baser, följa väl till glas, men gnugga torkar under regnperioden eller successiva tvättar bilen, inte dess fördelar inte pågå i mer än en månad.

Därför planerar vi att göra en långtidstest repellent Enduro Shield i Peugeot 308 1,6 130 hk Ren Tech som vi genomför en långtidstest och där vi spelade in och 120.000 km. Australian tillverkare Enduro Shield garanterar varaktighet din produkt ett år eller 20.000 km. nu, efter 75.000 km registreras och efter ett år, Vi kan konstatera att repellent fortfarande erbjuder utmärkt prestanda, därmed uppfyller tillverkarens garanti ganska slack. Inte överraskande, produkten ursprungligen utvecklats för strukturell marknads-mycket uppskattat i fönstren skyskrapor, samt att låta bättre vatten slip håller dem rena under en tidsperiod äldsta.

Regn repellent för bilEnduro Shield, huvuddragen i bilen

den Enduro Shield Det marknadsförs i våtservetter oberoende för användning i verkstäder eller specialiserade centra samt ett paket som innehåller en spray med 50 ml och en trasa applikator, allt av 17,95 euro. Det är en produkt med nanoteknologi som skapar en kovalent bindning genom en kemisk reaktion tätar porerna i glaset vilket gör det till en yta som stöter bort vatten. sålunda, när vatten på vindrutan, detta Det deponeras i små pärlor, som kommer i kontakt med luft försvinner snabbt. Så om vi reser med en hastighet ovan 60 km / t driftsättning torkare är inte nödvändigt. Under denna hastighet eller annan urban transit, eftersom även om sikten är bättre än om det inte hade tillämpat produkten, små vatten bollar försvinner inte ur sikte så snabbt. resultat särskilt användbart och ökar körsäkerheten mycket när det häller, för typiska vattenridå på glaset skapas, eller till exempel när ett annat fordon lanserar oss en hel del vatten genom att stega en pöl när du reser med vindrutetorkare eller frånkopplad med reducerad hastighet.

har sin baserad alkohol, men bara delar elektron med den glas, den rostfritt stål den porslin keramik, som de är kuvert material som kan hålla alla sina kvaliteter. Enduro Shield vi kan få specialiserade centra i många fordons- och i allt Motortown nätverk workshops, närvarande i Hipercor El Corte Ingles.

Jämfört med andra repellenter har han överraskat oss mycket positivt. Vi har provat andra produkter med liknande prestanda, fantastiska i regnet med en högre avisibilidad, men än så länge har vi inte hittat något som varar som en enda ansökan. inte billigt och varje båt är endast för två vindruta, men i slutändan är det upp billigare. Vi gillade det på vindrutan, men vi ser också mycket intressant att tillämpa sidorutor och bakrutor, särskilt i de tre volymer salonger i många fall, brist på bakre torkare. Dessutom i dessa fall, även om vi överdriva användningen av produkten, vi kommer inte att hitta någon negativ effekt -I ännu inte har limpiaparabrisas- eftersom sikten är alltid perfekt.

Enduro Shield, så vi måste tillämpa

För korrekt funktion är det mycket viktigt att använda den på rätt sätt. Måste respekteras och noggrant uppfylla alla steg som markerar tillverkaren. Efter flera tester, fann vi att om inte tidigare väl rengöra glaset före applicering och förväntas inte den 8 timmar att bota produkten, dess varaktighet är mycket låg. Å andra sidan, om den appliceras i överskott, Det är möjligt att genom att aktivera torkar dessa Barran hoppar, hur obehagligt det är bra att inte glida jämnt.

Därför måste vi vara mycket noggrann i processen eller förlita sig på en specialist. Den första är att välja stället, det måste vara torr, sval och väl ventilerad. Efter det kommer det att bli nödvändigt ren till perfektion den / glas / s Vi kommer att försöka. med bra silikonfritt glasrengöringsmedel och en trasa -preferably av microfibra- gnugga tills markeringarna försvinner och förblir ett blankt utseende. efter detta pulverizaremos glas med Enduro Shield ca 10 cm cirka 1/3 av ytan, utan kontakt med metall eller plast, för därefter sträcker sig produkten från topp till botten och från höger till vänster, med hjälp av skrap inklusive tills Observera att glider smidigt. Sedan gnugga försiktigt några minuter tills den försvinner alla märken. Efter det är det park bilen garage eller skugga under åtta timmar och under tiden, i alla fall kommer vi att använda torkarbladen. rengör fönstren med icke-slipande produkter möjliggör längre livslängd.

Du kan också vara intresserad

Driving Tips regn

avimning kristaller

Tricks Bil underhåll på vintern