Huset säljs med mer än 300 antika och klassiska bilar (foton)

Till salu ett hus med 340 bilarTill salu ett hus med 340 bilarTill salu ett hus med 340 bilarTill salu ett hus med 340 bilar

en två-hektar som är byggt ett hus, bil restaurering workshop 275 kvadratmeter och ett annat fartyg på 365 kvadratmeter 1,36 miljoner euro. Tror du att det värt pengarna? Innan man drar slutsatser vet att en del av marken är ockuperat av ett antal gamla bilar att medan samma ägare okända, grovt uppskattas till omkring 340.

Dess nuvarande ägare heter Mike Hall, även om det är mer känd som 'Rasta Blasta' för sin unika frisyr. "Jag började bygga bilar när jag var 20., Han berättade Rasta Blasta till körning. 'Då var 50 bilar. Då samlingen uppgick till 100. Jag köpte mer och mer. Det är lätt att köpa när du tillbringar år arbetar 15 timmar om dygnet. Och det är som ett beroende. Med 100 bilar, 200 verkar bättre, och nu har jag redan överskridit 300'.

beräknade kostnaden för bilar mellan 500 och $ 35.000 vardera (Mellan 470 och 33.000 euro), enligt vilken enheten i fråga. Han har inte gett de exakta skälen till varför du vill bli av med skatten ackumuleras på bekostnad av att arbeta i flera år, men tyder på att ålder är alla i beslutet: 60 år som väger honom tillbaka, inte tillräckligt för att återställa tiderna.

En smart ögat kan lokalisera mellan bilder | Chevrolet Nomad tvådörrars, några Mopar, åtminstone en AMC AMX och en rad av solstrålar, för att nämna några.

Fastigheten, som ligger i British Columbia (Kanada), började säljas i månader, men för tillfället, ingen har varit intresserad av erbjudandet.

Du kan också vara intresserad

En samling auktion en miljon dollar F1 replika, klassiker, motorcyklar ...

Hittade en samling av klassiska bilar på en gård i Danmark

Klassiker morgondagens: bilar idag som kommer att göra historien

Helgedomen av de bortglömda bilar (foton och video)

Aston övergiven och bortglömd i 45 år, Martin, auktion

Den fantastiska kyrkogården glömt lyxbilar i Kina