Det senaste inom inredning: bildelar till möbler

Bildelar omvandlas till konstverk dekoreraBildelar omvandlas till konstverk dekoreraBildelar omvandlas till konstverk dekoreraBildelar omvandlas till konstverk dekorera

Fernando Guerra är en mekaniker till yrket, för närvarande engagerad i att sälja reservdelar, men för det mesta är en älskare av motorn. Medan nästan alla se var en enda vevaxel eller vevstake slutet på varje punkt av brytning, ser han en möbel att dekorera huset. Och detta är tillägnad till Sevilla återvinna någon del av motorn eller bil I slutet av sin livslängd att omvandla dem till äkta smycken dekoration, redo att bära en lounge eller sovrummet. Något som började som han förklarar, ensam och i garaget i sitt hem drygt ett och ett halvt år.

Fernando öppnar dörrarna på sin webbplats, http://www.fgstudio.es/ till hans privata garage, en där inga bilar är, men exklusiva konstverk. Eftersom det var hans första skapelse, och kanske en av de mest spektakulära i hela samlingen. Det är en bord tillverkat av två motorer BMW M50 används i två E36 på nittiotalet. En av dem kom till honom genom hans arbete säljer bildelar, medan den andra hamnade i sitt garage tack vare en vän. Fernando berättar det var att se de två motorerna tillsammans och kom in i hans huvud idén att göra något med dem. Han hade sett tabeller gjort med en enda motor, så jag bestämde mig för att prova dessa två motorer. Och självklart riktigheten i detta beslut. Denna tabell hade varit för ett par månader dekorerar rummet i hennes mors hus tills för några veckor sedan bestämde sig för att försöka ta den till en festival av Granollers. Efter att galen om hennes idé, tar hennes mor dagar undrar när du kommer tillbaka hem bord ...

Men efter denna tabell har Fernando inte slutat fungera och har expanderande samling i den lilla fritid som lämnar sitt jobb. Detta är hur de har uppstått, till exempel, Turbo lampa Red Candy, från en VGT Garrett med ett filter för direkt införsel. Eller en nyfiken och original ljuskrona som skapas från en vevaxel, vevstakar och kolvar BMW. Men illusionen av Fernando slutar inte här och du nedsänkt, som han berättade i sitt nästa arbete. det är en annan tabell, men den här gången får något mindre än en Mercedes V8-motor. Ett projekt som inleddes för tre månader sedan av komplexiteten bland annat lack kräver.

Du kan ta en titt på hela samlingen på sin webbplats. Priserna på dessa personliga och exklusiva verk sträcker sig från 160 euro den billigaste och ca 3000 euro det kostar den dyraste, bordet med de två BMW-motorer. Men Fernando inkluderar sådana personliga tjänster som Övervakning möbler sedan starten. Och vad som är viktigare, timmars engagemang och stor entusiasm. Dessutom, om du har någon mekanisk del nedlagda, denna andalusiska erbjöd sig att göra henne den perfekta möbler för ditt hem ... Vi kommer att titta för att se deras nästa skapelser.

Du kan också vara intresserad

Ford GT och GT40 Le Mans med legoklossar (video och foton)

Bilen samling Nick Mason, Pink Floyd drummer

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis