Tesla Model 3: Den nya elbilen lämnar fabriken

Tesla Model 3: nya elbilen lämnar fabriken

Förra veckan meddelade vi att den första enheten av den nya Tesla Model 3 skulle se ljuset i helgen, eftersom han hävdade Elon Musk, ägare av det amerikanska företaget. Emellertid, är leverans av den första enheten ett undantag i fordonsproduktionen sedan de lyckliga som gjort en reservation kommer att få vänta åtminstone fram till slutet av månaden.

Ägaren av denna första enheten kommer att vara Elon Musk, Tesla ägare. USA har i sin samling med de första enheterna av Tesla Roadster och Tesla X och han har gjort klart att deras modeller levereras i strikt ordning reservation insättning. I det här fallet, det första gick till Ira Ehrenpreis, chef för Tesla. Emellertid har ledande befattningshavare i de fasta elbilar ville ge denna speciella enhet Elon Musk för hans 46: e födelsedag.

Resterande reserver kommer att få vänta ännu en tid. De första 30 enheter kommer att levereras den 28 denna månaden, I augusti fabriken kommer hundra Tesla Model 3 och inte kommer att vara fram till september då produktionen överstiger tusen bilar med leverans av vissa 1.500 modeller.

En viktig modell för Tesla

Vikten av Tesla Model 3 är att det kommer att bli den första mass bil företaget produktionen. Tesla hoppas att i december lämna sina fabriker 20.000 fordon och att i framtiden leverera upp till 500.000 enheter per år. Den nya Tesla Model 3 kan erhållas för mindre än 30.000 euro, lovar 345 km av autonomi en enda laddning, acceleration från 0 till 100 km / t på sex sekunder och systemet med autonom körning själv Autopilot signatur, vilket skulle kunna göra denna coupe en mycket attraktiv modell för att en stor del av befolkningen och markera en punkt vrida på den elektriska bilmarknaden i världen.

Du kanske också är intresserad av:

Så kommer det nya Tesla Model 3 mot Model S

Tesla Model 3, den billigaste modellen Tesla

Tesla förbättrar sitt autonoma drivsystem Autopilot