Det är Kia SUV range: Niro, Sportage och Sorento

Kia Niro, Sportage och Sören: en omfattande SUV områdeKia Niro, Sportage och Sören: en omfattande SUV områdeKia Niro, Sportage och Sören: en omfattande SUV områdeKia Niro, Sportage och Sören: en omfattande SUV område

Och några dagar kvar att starta Test The Best SUV: den största händelsen i Spanien testbilar. Utnyttja sin slutsats om kommande dagarna kommer vi att turnera SUV varierar alla tillverkare marknaden, att veta sina modeller och deras huvuddrag. Och kom ihåg att du kan pstjäla någon av dem helt gratis, i händelse som kommer att hållas nästa 11, 12 och den 13 november i Showground Las Rozas i Madrid. Bara boka din favorit SUV denna länk.

Testa den bästa SUVKia Niro: den mest prisvärda hybriden SUV

Om vi ​​talar om SUV eller crossover, den kia intervall Det verkar oundvikligt start känna sin senaste innovation, Kia Niro, en hybridmodell som söker maximal effektivitet i stan, men det är också roligaste när det gäller väg kilometer. Vi har redan haft tillfälle att få på den nya Niro, en SUV som kombinerar en bensinmotorer 1,6 105 hk med en elektrisk motor som ger 32 kW (44 hk), som drivs av ett uppladdningsbart litiumpolymer placerad under baksätena.

Detta batteri väger i den nya Kia Niro 33 kilo och har en kapacitet på 1,6 kWh. Hybridsystemet tillhandahåller en maximal sammanlagd effekt på 141 hk, att till framhjulen överförs via en automatisk växellåda med dubbla kopplingar 6 hastighet, att, särskilt när du reser, ger större glädje i prestanda som kontinuerligt variabel som används i den för tillfället bäst säljande hybrid. Suspensionen presenterar en idiot som fokuserar på komfort, men utan att balansera din kropp är överdriven kurvtagning. Med 18-tums däck också förbättrar grepp, men konsumtionen ökar (4,4 l / 100 km kontra 3,8 med kanten 16 inches enligt de officiella data).

Å andra sidan, Kia Niro har en markfrigång på 16 cm, vilket gör terräng äventyr är begränsade. Dess dimensioner ingår (4,36 meter lång), men det erbjuder en av de bredaste baksäten kategori, tillsammans med en trunkbelastnings 401 liter. Inredning presentation är korrekt, med en bekväm körställning, även om det inte sitter så högt som i andra SUV-marknaden ... inte heller som bröder i deras övre intervall. En detalj är förbättrad parkeringsbromspedalen. Dessutom kan utrustningen vara mycket bred, med ett stort antal system kör stöd. för två017 förväntas och även en hybrid Kia Niro plug.

effekt141 hk
medelförbrukningFrån 3,8 l / 100 km
versioner4x2
längd4.36 meter
bagageutrymme401 liter

Kia Sportage: SUV Star

Ovanför nya Niro det redan har placerat Kia Sportage, en SUV försäljning som tar flera år placerade i positioner ära i sin klass, något som inte lätt, men det ger en intervall, effektiva diesel CRDi och möjligheten att ha 4x4 versioner.

den Kia Sportage, Vi har redan visat i Autopista.es, är en modell demonstrerar i den sista generationen som är mycket mer komplett och sofistikerade än tidigare. Bland höjdpunkterna kan vi också bekräfta stora innerutrymmen och en mycket bra bagagekapacitet. denna SUV aktier flygplansskrov, motorer och andra komponenter med Hyundai Tucson, en annan modell för framgång på marknaden.

effekt115-185 hk
medelförbrukningFrån 4,6 l / 100 km
versioner4x2 och 4x4
längd4,48 meter
bagageutrymme503 liter

Kia Sorento: familjen

Och utbudet av Kia SUV kulminerar naturligtvis med Sorento, en stor SUV som når minst 4,78 meter längd. Det kan rymma upp till sju passagerare med mycket bra utrymme, och är endast tillgänglig med en motor Diesel CRDi 200 hk redan skulle vi också prova. Det är nu i sin tredje generationen, och inom sin kategori den står säkert för ett mycket konkurrenskraftigt pris, men alltid med en god nivå av utrustning stor tröst på alla sätt.

effekt200 hk
medelförbrukningFrån 5,7 l / 100 km
versioner4x2 och 4x4
längd4,78 meter
bagageutrymme605 liter

Du kanske också är intresserad av:

Bästa SUV marknadstest

Kia Sportage Niro eller vad som är bäst?

Kia Niro: deras verkliga förbrukning