Varumärken bilar till elektriska cyklar skickas

Varumärken bilar till elektriska cyklar skickasVarumärken bilar till elektriska cyklar skickasVarumärken bilar till elektriska cyklar skickasVarumärken bilar till elektriska cyklar skickas

Biltillverkare långsamt satsa på denna trend. Dessutom, även i mindre skala, elektriska cyklar är en bra testbädd för elektrisk teknik. Dess funktion är baserad på ett system som kallas Pedelec eller pedal assistanssystem. Det vill säga, den elektriska motorn är ansvarig för att hjälpa utvecklingen av cykeln. I det ögonblick du slutar trampa eller vi aktivera bromsen stannar motorn igång. De kan laddas i alla uttag och behöver ladda tid mellan 2 och 6 timmar.

Upp till 25 km / t

För en elektrisk cykel anses bör elmotorn har en maximal effekt på 0,25 kilowatt och inte delta i tramp ovan 25 km / t. Den genomsnittliga autonomi är vanligtvis runt 50 kilometer, men en del kan nå hundra. Även om många är fortfarande i idéstadiet, Skoda och Smart och marknadsföra sina modeller och Peugeot kommer att börja göra det under det sista kvartalet i år, efter förekommer i slutliga form under kommande Paris Motor Show i oktober. Den sista att anlända undertecknas av BMW, Kia och Qoros. Den första kommer att börja sälja under det sista kvartalet, Kia modellen har många övertoner att nå serien och är den mest mångsidiga av alla, med en jacka utseende än sina konkurrenter. De kinesiska Qoros, Samtidigt har de valt en modell mer som en motorcykel än en cykel. Även priset är högt, medel kostar cirka 2500 euro, Pima Air Plan 3 har ett stöd för inköp av 200 euro.

Audi E-Cykel Wörthersee

Audi E-cykel

Genom design, material och teknik är elektrisk cykel i framtiden. Bär ett inbyggt uppladdningsbart batteri så!, Trådlöst Wi-Fi och en liten färddator.

effekt3,2 CV

autonomi: 50-70 km

BMW Cruise e-Bike

BMW Cruise E-Bike

Utrustad med en Bosch elmotor och ett batteri av 400 Wh vars autonomi är upp till 100 kilometer. Ryttaren kan välja önskad grad av stöd, 0-225 procent.

effekt: N.D.

autonomi100 kilometer

pris: 2,812 euro

Kia Electric Bicycle (KEB)

Kia Electric Bicycle

RWD, VA drivs av en 250 watts elektrisk motor som levererar 45 Nm vridmoment. Den drivs av ett litium-jon 36V. Det finns två versioner: Stad och MTB.

effekt250 watt

autonomi: 40 km

Lexus Hybrid Drive

Lexus Hybrid Drive

Presenterades vid Tokyo Motor Show 2009, innehåller den regenerativa bromssystemet av Lexus hybridbilar. 25,9 volts batteri är ansvarig för matning av den elektriska motorn.

effekt240 watt

autonomi: N.D.

Peugeot Hybrid Bike AE21

Peugeot Hybrid Bike

Kompakta tack vare fällbara pedaler och styre. Den elektriska motorn är inrymd i framhjulet och drivs med ett löstagbart batteri litiumjonbatteri, för att ladda på cykeln eller isär.

effekt: N.D.

autonomi: 30-50 km

prisMellan 1,500-2,500 euro

Porsche Hybrid RS

Porsche Hybrid RS

Väger mindre än 16 kg tack, bland andra saker, en mycket ljuslåda kol. Den har en iPhone på styret för att se laddningstillstånd för batteriet eller fungera som navigator.

effekt450 watt

autonomi: 50 km

Qoros Ebiqe Concept

Qoros Ebiqe Concept

A Street-läge, vilket begränsar den maximala hastigheten vid 25 km / t, förhindrar lagligt klassificeras som en motorcykel på vissa marknader. Den har en laddningstid av 80

minuter i varje beslut.

effekt: 0,25 / 4/12 Kw

autonomi: 80-120 km

Skoda Gröna E linjen

Skoda Gröna E linjen

Motorn på bakaxeln, som drivs av ett litiumbatteri endast 2,6 kg, med en kapacitet av 423 watt / timme. Motorns drift är begränsad till hastigheter under 25 km / t.

effekt250 watt

autonomiUpp till 105 km

pris: 2500 euro

Smart Ebike

Smart Ebike

styv aluminiumchassi, monterat elmotor på bakhjulet, fyra effektnivåer och en stoppstöd assisterad upp till 25 km / t. Litiumbatteriet laddas i 5 timmar och kan lätt avlägsnas.

effekt250 watt

autonomiUpp till 100 km

pris: 3,066 euro