Hur kartläggning webbläsaren har uppdaterats

Hur kartläggning webbläsaren har uppdateratsHur kartläggning webbläsaren har uppdateratsHur kartläggning webbläsaren har uppdateratsHur kartläggning webbläsaren har uppdaterats

Vad de har gemensamt Audi, BMW, Fiat, Ford, Nissan, Renault eller Toyota? All kartläggning integreras i sina bilar webbläsare är uppdateras dagligen genom Här ett företag som tillhör Nokia. Geografer på fordon med en viss teknik, är ansvariga för matning av kartan så att det blir en farbar kartografi av slutanvändaren, dvs föraren.

Miljön genom vilken vi verkar förändras ständigt. Infrastruktur, gatunamn, rondeller Han tillade 2000 per år i Spanien, ändrar riktning trafik ... en utmaning för företag kart- och navigationstillämpningar. i genomsnitt 2,7 miljoner ändringar görs varje dag. För att utföra dessa uppdateringar, här har flera verktyg. En av dem, officiella källor såsom kommuner, fastighetsregistret, regionala direktorat, National Statistics Institute (INE), bensinstationer, parkeringsplatser, kollektivtrafik (fotgängarnavigering), varningar för webbsidor. Alla ändringar i databasen uppdateras automatiskt, men därefter valideras varannan vecka. sedan, tre månader en uppdatering i stor skala, som håller på att levereras till kunder, såsom bilmärken.

Det är också kontrolleras på plats om dessa uppdateringar till kartan match verkligheten. För att göra detta, analytiker driva miljontals kilometer fältenhet genom att jämföra databasen med verkligheten. I slutet av varje år kan kontrolleras mer än 350 städer.

Spetsteknologi

För att fånga den verkliga världen, här lagen använda tre tekniker:

360 °. Rotationen av omkring laserstrålar i fordonets tak för att fånga 1,3 miljoner digitala punkter per sekund, Det genererar en tredimensionell visualisering av allt runt fordonet. Målet, att skapa en 3D virtuell verklighet som tillåter användaren att känna sig inne.

slänt. Tack vare mer exakt GPS-systemet och särskild utrustning, apparater ombord på fordon lagras data och hög precision mätningar såsom hastighet, höjd, startposition och orientering ...

kameror. När bilen rör sig, Flera kameror med hög upplösning vy De är ansvariga för tillägg data med bilder.