Så vi lura försäkring, det mest slående video Busted

Den ersättning som bedragare de kostar försäkringsbolagen förra året mer än 275 miljoner euro. I detta belopp de ingår alla dem som låtsades, inducerade eller uppfann fordringar relaterade till bilen samt de som även har haft tillfälliga olyckor, överdrivna lidit skador. Detta är den uppskattning som gjorts av försäkringsbolag från en enkät som utarbetats av arbetsgivarens försäkring (Unespa) och släpps i samband med prisutdelningen av XXII sektor upptäckt tävlings bedrägeri organiseras av ICEA (Cooperative Research mellan entiteter försäkringsbolag och pensionsfonder).

Täckningen hade en högre benägenhet att försäkrings bedrägerier var skada i trafikolyckor. Bakom 5,35 procent av dessa händelser var det ett bedrägeri. De följde andra bilar som häckar stöld (3,79 procent) och skador (1,80 procent).

Och är att bukett bilförsäkring står för mer än hälften av de belopp som hävdade olagligt (53 procent).

Bedragare på bar gärning

Det blir allt vanligare för försäkringsbolagen att investera pengar för att bekämpa bedrägerier, till exempel genom att anställa privatdetektiver, särskilt för dess effektivitet i den ekonomiska utvecklingen. Således, till exempel, i en rapport som nyligen publicerats av ICEA, med titeln 'Bedrägeri i den spanska försäkringen. 2015 'visar hur för varje euro som investeras i att utreda misstänkta fall, försäkringsbolag lyckas undvika att betala 32,90 euro i felaktig ersättning. Missa inte den video som leder den här artikeln, och det har gett oss företaget Linea Directa.

Du kan också vara intresserad

Bilförsäkring: män begår fler bedrägerier än kvinnor

Professionella bilförsäkring bedrägeri ökningar 2014