Så är BMW SUV range: X1 till X6

BMW SUV testas i Testa SUV: x1, x3, x4 och x5BMW SUV testas i Testa SUV: x1, x3, x4 och x5BMW SUV testas i Testa SUV: x1, x3, x4 och x5BMW SUV testas i Testa SUV: x1, x3, x4 och x5

fem modeller, en av de största motorintervall och teknologier, BMW har tydligt SUV sin prägel och det kommer inte att sluta lägga till nya kroppar till denna kategori. I själva verket är begreppet BMW X2 presenterades vid den senaste Paris Motor Show en tydlig avsiktsförklaring, en ny X som varumärket har redan gett klartecken och, liksom alla X med valör paret verkar bunden till sticker ut från sina konkurrenter i denna kategori. Om du inte känner till filosofi som BMW ger sin SUV, kan du göra i bästa testet för att evenemanget ska hållas i Showground Las Rozas, Madrid, nästa dag 11, 12 och den 13 november, och där du kommer att ha möjlighet att prova olika versioner av BMW i versioner X1, X3, X4 och X5 båda öppen och off road. Du har fortfarande tid, så kan du boka något av ovanstående modeller tillgång här.

Testa den bästa SUV

BMW, Generation X: Så de är väl har utvecklats

Vem skulle du säga att BMW X5 skulle ha det var inte allhjulsdrift? eller att BMW kommer att flytta till framhjulsdrift? Utbud, efterfrågan ... och även industriella behov. vi talar om BMW X5 25D sDrive ofattbara decennier sedan när den här modellen föddes, och idag också en turbodiesel 4 cylinder, anpassad version sökande SUV-format, inte off-road egenskaper. BMW X1 också bilen som den sista generationen Det har anpassat sig till en mer mångsidig plattform som ger större flexibilitet tillverkning och mer utrymme ombord Med honom tillsammans med hans bröder byggde serie 2, Active Tourer och Grand Tourer, kom före detta tysk fast grepp, men därför ingen mark har förlorat sin särskilda DNA och sports. Ett annat exempel kan du hitta i dess nya generation motorer 3-cylindriga, ögonblick exklusivt för X1 och inte långt senare att du kommer att se i framtiden och nästa generation X2 X3. Det är därför inte förvånande att BMW erbjuder ett av de bästa förbrukningen i sin klass ... lagts upp hybrid version, BMW också tillgängliga, även om hittills endast om X5 i sin version 40e

På tal om motorer, är BMW också en av tillverkarens sortiment variation och utbud i kategorin. Det är deras specialitet och har visat inte bara i sina bilar. Här visas förutom nämnda tre cylinderenheterna både bensin och diesel, motorerna 4 och 6 cylindrar för de två typerna av bränsle, några så exotiskt som motorn i 50D triturbo versioner av X5 och X6, och även några av de få V8 som finns kvar på marknaden.

Visst, eftersom de allra flesta, BMW inspirerar sportighet, dynamik ... Men den första BMW SUV även de föds med en mångsidighet bortom allt tvivel: X3 och X5 erbjudande stora lastutrymmen och även kapacitet på 7 platser för de flesta av dem. Om du öppnar X1, eller förmåga du tittar på insidan, kommer du också notera att Det är mer än barnet BMW X2 X. När familjen anländer, kommer hela sitt sortiment lindas för dessa unika versioner som genomgår en omvandling konstruktion i vilken, ja, De förlorar en del av sin praktiska.

BMW tar trettio år att utveckla all-wheel drivsystem och god del av deras senaste utvecklingen och utvecklingen kommer från erfarenheterna i sin SUV område. Kanske de inte den mest inriktad på denna krävande off-road-system, men är direkta deltagare som SUV tillverkad av BMW har en extremt effektiv väghållning.

Så är BMW X1

Idag ledad på tvärställd motor arkitektur varumärket, BMW X1 4,44 meter ger mycket av sig själva bakom stängda dörrar. Denna strukturella förändring har tillåtit X1 nytta av synergier med Mini och montera några av dess tre-cylindriga motorer: 116d och 118i ... Två åtkomstalternativ som täcker från 116-136 CV, även om det inte slutar mycket mindre här. hans 2,0 liter turbodiesel Det utplacerade i versioner 150, 190 och 231 hk, förmodligen tre av de bästa motorer från konkurrenter dessa prestanda, medan bensin, dess också senaste generationen av fyra-cylinderenheter täcker den högsta effektnivån av intervallet: 231 hk, härleder men också den version av 192 hk. -4x2- sDrive och xDrive -4x4- identifiera versioner fram- och fyrhjulsdrift, kan välja 4x2 varianter med motorer upp till 192 hk. Mellan sändningar, X1 också en av de bästa automatik marknaden: en momentomvandlare 8 mycket snabba förbindelser.

BMW X3

Så är BMW X3

Här Ja, om du väntade på oss att prata med en av de varumärkesidentitet, du hittar den här. Jag talar naturligtvis om motorer 6-cylindriga i bensin och diesel. Med dem, X3 skala steg i förfining, effekt och prestanda i förhållande till X1: 3.0d 258 hk till 313 hk för 35d och 30i 306 hk bensin. De är också några av de bästa föreställningar av kategorin för prestanda, även om deras åtkomstnivåer är mer än bra stöd från 18d 150 hk. Denna version, tillsammans med 184 hk 20i, de är de enda intervall som kan köpas med två fyrhjulsdrift. Kom ihåg att Audi debuterar en helt ny Q5, Mercedes har höjt ribban med sitt GLC, Porsche lägger den mest radikala och sportig tätning med Macan Volvo sin unika stil och filosofi med XC60 ... Bland dem kommer X3 inte vara bäst på allt, inte det värsta i någonting, men dess chassi tuning, beboelighet eller annan mekanisk prestanda gör den till en av de mest balanserade bilarna i sin kategori.

BMW X4

Så är BMW X4

SUV och coupé hade varit på märket med X6, BMW formel också pressas vid X3 att omvandla den till X4. Body med mer personlighet, också mindre inre kapacitet och gjorde sportigare inte nödvändigtvis peka, men BMW smalnar inte bara grundläggande motorer X3, men klättra en ny rung vid makten genom att införliva den senaste BMW X4 M40i, en utveckling av 6-cylindrig motor med 360 hk bensin och egenskaper chassi, styrning, hjul och bromsar som mycket närmare filosofin av märket M, vars äkta versioner befinna sig i de kommande två bilar i området.

BMW X5

Så är BMW X5

Giant hus, och inte bara i -Trots så stor att, med sina 4,88 meter, är långt ifrån den största SUV på marknaden, men även inom teknik. Här finns utrymme för sju personer i tre sätesrader. Även i tekniska termer, en hybrid versioner plug som BMW X5 40e, kombination av en 2,0-liters turbo bensin med en elektrisk motor i stånd att alstra en totala effekten av 313 hk för en genomsnittlig förbrukning 3,3 l / 100 km. Det kommer inte att vara det mest effektiva hybrid kategori, men BMW visar har tagit ett stort steg med denna teknik. Genom att följa de mest exotiska, har också två insamlingsstycken representerade med M50d, motorn triturbo Diesel 380 hk Nej du kommer snart se en version fyra turbos av samma motor- och två V8 bensin, en med den speciella stämpel av BMW M och imponerande 575 hk. För kunder på planeten jorden, hittar du också en version 25d bak- eller fyrhjulsdrift som använder 2,0 turbodiesel och med denna BMW kan skryta med en förbrukning av 5,3 l / 100 km.

BMW X6

Så är BMW X6

Det markerade trend och Mercedes Han vågade förändra sin GLE i en muskulös SUV coupe Här har du det i jämförelse med BMW X6-, så idag är de enda två kroppar i denna kategori format. Tillverkad på BMW X5, men till skillnad från X4, den X6 döljer mycket mer än en skrymmande och slående kropp, När alla till lika motor, BMW X6 uttrycker också en låt mer "dirigent". Trots att använda samma wheel drive system som X5, X6 inte sitta alls väl lämna asfalten, men inuti det är en av referens bilen. Liksom X5, hittar du också de mest kraftfulla motorer, inklusive hela SUV familjen, version M, även om För närvarande finns det inget utrymme för hybrid 40e.

Du kan också vara intresserad

BMW X1 freten till Ateca Seat, och ni, som en föredrar du?

BMW 330e är 3-serie som förbrukar mindre?

Audi Q7 e-tron, BMW X5 och Volvo XC90 T8 40e: doktorer effektivitets