10 Väsentliga appar för bilen

Bästa program för bilBästa program för bilBästa program för bilBästa program för bil

1. BePark

ansökan BePark
För närvarande har endast 12 parkeringsplatser i Madrid, men kommer att förlängas under året även andra spanska städer. Med BePark, anländer till en parkeringsplats, inte behöva ta en biljett, du kan höja ribban med appen och därefter kommer att börja räkna tiden. Vid utloppet, kommer vi att göra samma operation. Kollektionen kommer att göras direkt till kortet som vi införde checkar in ansökan.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android

2. Waze

Waze appen
En av de bästa samhällsbaserade applikationer. Det tjänar både som GPS-navigator röst att veta Trafikinformation (Radar, fungerar avstängda vägar styr ...) med varningar från andra användare, förresten, allt fler. Dessutom, Håll dina vanliga vägar för att varna någon incident innan de lämnar eller vad är den bästa tiden att resa på dem.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android

3. Gas Spanien

Application Gas Spanien
Med bränslepriserna förändras nästan varje dag, vet var du kan spara några cent är viktigt. Denna app kan du visa bensinstationer nära din position (pris, avstånd ...) och priset på bränsle (diesel eller bensin). Du visar också hur mycket du sparar genom att tanka vid en viss gas station, för den dyraste området, och färger visar du den billigaste och den dyraste. Dessutom, om du har en rabatt på varumärke eller servicestation, kommer att visa priset med rabatten tillämpas.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android

4. Kaza Live

Ansökan Kaza Live

Radartillämpningar finns det många på marknaden, men Kaza Live är den första app varnar dig också där är helikoptrar Pegasus DGT. Som med Waze eller Coyote är användarna Kaza Live ansvarig för matning av databasen med meddelanden om placeringen av mobila eller fasta radar.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android

5. Google Maps

Google Maps
Du navigerar i världen har aldrig varit enklare. Det är navigeringsapplikation viktig roll. Android installeras som standard med enheten, men även du kan ladda ner för iPhone. Deras kartor är utmärkt, liksom twist-turn navigation. Den har en "men" och det kan inte ladda ner alla kartor för samråd "uppkopplad". Kompletterande erbjuder royalty inne museer, restauranger, köpcentra ...

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android

6. Min bil

Application My Car
Ja, program som hjälper dig att hålla din bil kostar dag finns det många, men här kommer vi att stanna med det. Mycket komplett och tydlig. Bränsle, recensioner, haverier ... och dessutom mer än en bil. Med all information du skapa konsumtion statistik, kostnad eller kilometer och grafer för att se utvecklingen. Android motsvarar mina bilar.

Pris: 1,79 EUR

Operativsystem: iOS

7. Michelin Mobility appar

Applikations Mobility Apps

Det är allt i ett av de program. Fem sammankopplade program som låter dig styra alla dina rörelser. de är Michelin MyCar, Navigation, Hotell, Resor och ViaMichelin. Den kanske mest intressanta av allt är den första. Med MyCar kan du programmera ansträngningar varningar för att behålla din bil och däck. Du kan också ta emot varningar om väderförhållandena om du ska på en resa.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android

8. My Car Locator

Ansökan My Car Locator
Kommer du inte ihåg var du parkerade bilen? Detta vanligare än det kan verka, har situationen numrerade dagar. Du behöver bara ladda ner programmet och när du går att parkera bilen, bekräftar din position. När du går att plocka upp din bil, webbläsaren guidar dig till där du slutade. My Car Locator är endast tillgänglig i butiken Play Store, Android, men har något liknande för andra enheter.

Pris: Gratis

Operativsystem: Android

9. DGT

ansökan DGT
Även om det har kommit lite sent, mindre än ett år sedan, bör vara närvarande i vår katalog av applikationer som är väsentliga för varje förare. Vi kan veta i realtid trafikinformation och även Tillgång till kamrarna i DGT på vägarna. Men vi kan också lära firsthand effekterna i form av arbeten eller avstängda vägar och en av de saker vi gillar, Genom att trycka på en knapp som gjorde ett snabbt samtal till 112 i nödfall.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android

10. Spotify

Spotify applikation
I vårt speciella ranking, kunde jag inte missa en app musik. Spotify är fortfarande en av de bästa på marknaden, även om konkurrensen har nyligen grodda som Deezer. Med Spotify kan du lyssna på dina favoritartister när och var du vill och skapa dina egna spellistor med dina favoritlåtar. Dessutom, om du njuta av Premium-versionen kan du njuta av all musik även om du är offline och som är bäst, utan annonser.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS och Android