4 dagar Peugeot Professional: ett komplett utbud av kommersiella fordon

4 dagar Peugeot Professional: ett komplett utbud av kommersiella fordon

mellan dagar 17 och den 20 februari kommersiella fordon kommer att vara huvudpersoner i "4 dagar Peugeot Professional" en där självständiga initiativ och företag kan möta hela skalan av produkten skåpbilar och combis blandas och njuta specialpriser.

i "4 dagar Peugeot Professional" Potentiella kunder kommer att kunna analysera de möjligheter som serien partner, en modell som utmärker sig för sin modularitet, nivå komfort, plats belastning, bra tillgänglighet och en hög nivå av energieffektivitet tack vare plåt Blue HDi utrustad med stanna & Start och servering befogenheter mellan 75 och 115 CV. Partner intervallet når ett nyttolast av 800 kg och 4,1 kubikmeter vol.

För proffs som behöver en nyttofordon helt optimerad för fältet stad Peugeot har en katalog med Bipper, med en yttre längd på 3,86 meter erbjudanden praktiskhet och smidighet. Denna modell har en volym på 2,8 kubikmeter, en nyttolast som kan nå 610 kg och den har en mekanisk 75 CV.

I segmentet vans leverans av Peugeot börjar serie expert, med mer än tio versioner och befogenheter 90, 125 och 163 hk Det gör det möjligt för kunderna att välja den bästa konfigurationen för transport av gods och passagerare, med den fördelen av att ha den lägsta tröskeln fraktmarknaden. Volym expert serien erbjuder konfigurationer mellan 5, och 7 kubikmeter och upp 1.200 kg belastning.

Slutligen är utformade för att rymma flera professionella inställningar varierar Peugeot Boxer Det har ett stort antal versioner upp 1,750 kg nyttolast. Denna modell kännetecknas av sin praktiska funktionalitet, en av de största volymbelastning segmentet (8 17 kubikmeter) och motorer 110, 130, 150 och 180 hk.

Du kan också vara intresserad

- Försäljning av kommersiella fordon ökade med 36 procent i 2015

- De bästa kommersiella fordon 2015