De øverste 11 anti-radaranvendelser

De øverste 11 anti-radaranvendelser

Alt i hovedsak har identiske funksjoner: en database der radarer i den spanske geografi i ulike typer (fast, mobil, strekke etc.) inngår som regel de ikke trenger internettforbindelse Fant piper eller vibrasjon av eksistensen av en radar. Dette er de mest populære.

Varsel radarer (Digital Nomad): Det er absolutt den mest effektive av de avisadoras min radar. Det inkluderer faste fartskameraer, stretch og lys, og har den prestisjetunge Robser data base som legger mobile enheter og kamuflert også. Dens største dyd er at bare advarsel radarer du er på vei, for derved å unngå "falske positive" en større svakheter i slike anordninger. Har fangsten? Det er en gratis app. Tilgjengelig for Android og iOS. Pris: Android (1,99 euro) / iOS (1,79 euro).

Varsel radarer (Digital Nomad)

Radar Detector (Vialsoft): Det er et 'detektor', men en radarvarslings som opererer database. Av denne grunn, Det krever ikke datatilkobling å betjene og varsler føreren via hørbart signal eller vibrasjon (tenker to hjul). faste, mobile, tunnel, kamuflert, strekk radarer og trafikklys er i databasen som oppdateres daglig gratis. Den er kompatibel med alle GPS-navigatorer. Tilgjengelig for Android. gratis.

Autovelox S4 Pro: som den forrige, det fungerer i bakgrunnen med GPS navigasjonsapplikasjoner. I tillegg til en full database som registrerer ulike typer enheter -Fast, mulige motiver, stretch i lyskrysset også varsler oss trafikk begrensede soner, oppdatere denne informasjonen hver måned. I tillegg kan databasen være ferdig med andre databaser som kobler datamaskinen til smarttelefonen eller todo-poi.es robser.es sider. Det er kun tilgjengelig for iOS. Pris: 1,79 euro (ikke kompatibel med iPhone 5).

Radardroid: denne applikasjonen bare Android operativsystem, har to versjoner, en betalt og en gratis euro--2. Forskjellen mellom dem er at Pro-versjonen ikke inneholder reklame, og at bare advarer radarer du finner i reiseretningen. Det er veldig visuelt med en natt, dagtid, vertikal eller horisontal modus, noe som er veldig behagelig. I det, kan vi se den nøyaktige hastigheten som vi kjører, type radar og grensemerking. Varsler føreren er lyd og vibrasjon, så det gjelder for bil og MC.

Radardroid

TomTom Fotobokser: Det regnes som en av de beste 'anti-radar apps', derimot, er den dyreste av alle. Den har en omfattende og pålitelig database det oppdatert opp til to ganger i uken og informerer oss sanntid radar vi funnet vår måte veien. Displayet viser hastigheten vi går og hvor radaren er begrenset og tillater ikke fast enkelt legge til enheter og kamuflert, og slette dem hvis vi ikke er på veien. IO eksklusiv, arbeider med en årlig månedlig abonnement (1,79 euro) eller (18,99 euro).

sosiale apps

I nyere tid har de begynt å apps som er en hybrid mellom advarsel radar og sosialt nettverk vises. Dette resulterer i en database som er opprettet av brukerne, en veldig god idé, men hvis viktigste er pålitelighet.

SocialDrive: det er absolutt den mest utbredte og mest pålitelige, så langt det går, som hver varsling angitt av en bruker er bekreftet av sine ledere på en lignende måte til Wikipedia. Det fungerer mye som meldingstjenester som Whatsapp eller Telegram, slik at de hopper varsler andre brukere grensesnitt. Varsler kan være begrenset: Du kan velge hvilket område du ønsker å bli varslet om meldinger, og dermed unngår metning av meldinger. Ja, inkluderer en radar som et varsel kan aldri gjøre i kjøreretningen, fordi du må skrive og fylle mange felt, og tvinger oss til å huske den nøyaktige plasseringen av enhetene vi finner. Real-time rapporter fast, mobil, trafikk-kontroller (alkohol og narkotika) og trafikkinformasjon (lunger, ulykker osv) radarer. Tilgjengelig for Android. Free.

SocialDrive

Offisielle: DGT og bildeler klubber

Bil klubber eller DGT har også programmer som tillater oss å unngå straff og hjelpe sirkulere uten uforutsett. Alle har en tendens til å fokusere på tilbud sanntidsinformasjon om trafikk, men de har også andre tjenester for å gjøre livet vårt enklere bak rattet.

DGT: DGT fjor lansert sin søknad og i den, samt nyttig informasjon om trafikk og muligheten for tilgang trafikk kameraer å vite status for det i et gitt område, har database med faste fotobokser all den spanske geografi. Det tillater oss også å analysere ruter og møte sanntid noen forekomst henne på veien. Tilgjengelig for iOS og Android. Free.

DGT offisielle App

Road Safety (RACE) Dette programmet, sammen med en komplett database radarer Spania har en guide råd som hjelper oss å bli bedre sjåfører: Triks, kjøring i uønskede situasjoner, og hvordan de skal reagere på ulike scenarier er på menyen. Det har også en nyttig funksjon som gjør livet lettere hvis parkert i regulerte parkeringsområder: skjermer der vi parkerte og gjenværende tid til oss billetten utløper parkometer. Tilgjengelig for Android, iOS og Windows Phone. Free.

RACC Infotransit: Royal Automobile Club of Catalonia tilbyr nesten de samme funksjonene som app fra DGT: plassering av faste fotobokser, sanntidsinformasjon om trafikk, prognose fra time til time, event varsling ... Men også det gir en interessant tjeneste for sine medlemmer : varsling tillater enkel og rask måte å veihjelp. Den lar også brukere til å rapportere hendelser som er verifisert. Tilgjengelig for Android og iOS. Free.

Andre 'antimultas' interessante programmer

Dine Bøter: Selv om det ikke er en app for å unngå straff, det virker veldig nyttig, og nå kan de få en billett uten å måtte gi den 'oppskriften'. Med dette programmet vil vi vite om vi har blitt bøtelagt, og varsler oss sanntids trafikk mulige sanksjoner og subtraksjon poeng kortet hvis noen. Så vil vi finne ut når den fine bli publisert i Official Gazette uten å måtte gå gjennom det, slik som hjelper oss til å iverksette prosedyrer mulig appell. Tilgjengelig for iOS og Android. Free.

dine Bøter

Eysamobile: Det er flere apps som finnes å betale parkometer avstand, men en av de mest utbredte er Eysamobile. Det fungerer i flere spanske samfunn Asturias, Burgos, La Rioja, Madrid, Cuenca og Ciudad Real. Og dessuten slik at vi kan fornye billetten uten å flytte fra der vi er, varsle vi deg på forhånd når tiden renner ut, kan du overstyre klager og, i noen byer, kan ikke gjenopprette mengden konsumert. Du må være høy og operasjonen er komplisert: du må stappe før. Betalinger er gjort med kredittkort eller Paypal. Tilgjengelig for Android og iOS. Free.