Annons: BP Ultimate din skyddsling motor och bränslebesparing

Annons: BP Ultimate din skyddsling motor och bränslebesparing

Motorn är hjärtat och den viktigaste delen av bilen, är det som ger liv. ut för att leta efter honom, förutom att ta korrekt underhåll, bränsletyp som matar spelar en viktig roll, även om du kanske tror inte. En bra bränsle kan förlänga livslängden på din motor, förbättra prestanda och skydda den från slitage. Och här kommer in BP, med bränsle som förbättrar prestanda, förbrukning och utsläpp av våra fordon.

Det finns många fördel som du kan hitta i BP Ultimate, som hans rengöringskraft av avfall att bygga upp i motorn, upp till fem gånger högre än för dessa konventionella bränslen. Hålla ren vissa motordelar, känslig för aska och skräp som ofta förekommer genom inverkan av bränsle, kan du hålla längre prestanda motor som ursprungligen konstruerades.

Dessa BP Ultimate bränslen är redo att arbeta med större effektivitet, att tillåta en mindre mängd av motoreffekt går till spillo. På detta sätt bilen kan resa med BP Ultimate på din insättning upp till 42 kilometer per tank, När det gäller BP Ultimate Diesel, och 39 kilometer med BP Ultimate bensin, som erbjuder en nivå av bränsleförbrukning och utsläpp än konventionella bränslen mindre skadliga.

BP Ultimate har också en högre oktantal, i fallet med bensin, och cetan, i fallet med dieselbränsle, vilket ger motorn i bilen en högre prestanda, en mer kraft och mer responsiv. Men BP Ultimate uppnår inte bara högre prestanda, men också en renare prestanda jämfört med konventionella bränslen, eftersom det är speciellt formulerad för att minska utsläppen av skadliga gaser

Om du vill skydda dina fordonsmekanik och komponenter mer slitage, BP Ultimate bränslen har korrosionsinhibitorer skydda metalldelar i motorn och kraftsystemet mot oxidation. Således bromsar åldrandet din enhet och hjälper till att återställa din hälsa, fungerar mycket väl i mindre moderna motorer.

BP Ultimate bränslen är inte bara bra för motorn i bilen, men också för fickan tack vare bränslebesparingar på upp till 42 kilometer per tank. en ecodriving av dig, lika stark tävlar pinne, inte missbruka luftkonditionering eller använda långa marscher, tillsammans med en avsedd för hälsan hos din motor och bränsleekonomin, gör BP Ultimate bränslen bästa valet för att ge liv och ta hand om din bil.