Renault fall utsläpp: Forskarna drar slutsatsen att motorerna inte har trucaje

Renault fall utsläpp: Forskarna drar slutsatsen att motorerna inte har trucaje

Medlemmar av den franska byrån för energi- och klimat (DGEC), som representerar ministeriet för ekologi, var hållbar energi tillväxt och franska presenterade i torsdags i flera centra det franska företaget. Målet var hitta bevis som kan visa sig vara användningen av en hanteringsanordning utsläpp liknar det som finns i fordon av Volkswagen-gruppen.

Efter de tester utfördes i flera olika slumpdieselfordon signaturcentra, myndigheter De uteslutas förekomsten av en sådan positiv. Men ja vissa avvikelser har hittats i utsläpp. Omfattningen av dessa skillnader kommer att bestämmas av undersökningar som ska genomföras senare.

Som rapporterats av Renault, i utredningar situ de utfördes vid huvudkontoret för företaget i Lardy tekniskt centrum och Techocentre att bolaget har i Guyancourt. Dessutom, signatur var redo att samarbeta ett nära samarbete med den oberoende kommissionen och ytterligare utredare bestäms av det franska finansministeriet för att klargöra situationen.

Den franska ministern för ekologi, hållbar utveckling och energi, Ségolène Royal och sade i torsdags att Renault inte installera någon enhet som förändrar resultatet av utsläpp. 'Aktieägare och anställda kan det vara tyst ", sade han. Men, sade han, om upptäckt 'överskott' i halter av koldioxid och kväveoxid, både Renault och två utländska märken. I detta avseende är han och tillade att i samarbete med fordons gruppen är "exemplariskt".

Franska ekonomiminister Emmanuel Macron, har anslutit sig till lugnande budskap, för att säkerställa att För Renault Renault 'inget sätt' kan jämföras med Volkswagen. Det har också indikerat att myndigheterna har gjort sedan september förra flera kontroller för att verifiera informationen som varumärken förmedla till sina kunder och att Renault har varit en av de undersökta tillverkarna.

Emellertid har dessa påståenden inte lyckats förhindra Renault aktier föll igår i väska upp till 20 procent, men i slutet av dagen hösten hade dämpats till 10,28 procent.

Du kan också vara intresserad

Renault väska faller till fruktan för en liknande Volkswagen fall

Volkswagen skandal utsläpp: EIB-lån är förlamad

Den amerikanska EPA och kommer att fortsätta att förhandla om Volkswagen skandal utsläpp