Diesel- och bensinbilar: städer och länder som redan har aviserats förbud

Fler och fler kritiker av fordon med fossila bränslen. I den här takten en bensin- eller dieselbil kommer att bli en vintage föremål ...Diesel- och bensinbilar: städer och länder som redan har aviserats förbud

Stadigt och med viss brådska, länder och städer läggs till anti bensin och diesel sätt. Bilen med förbränningsmotor har blivit en demonisk elementet att i mångas ögon, är ansvarig för höga nivåer av luftföroreningar. Efter att ha sett, är det dags att sammanfatta vad som väntar oss här scenario de kommande åren.

årsgräns

Holland just meddelat att från 2030 alla fordon till salu måste vara noll utsläpp. Norge Han har etablerat denna barriär 2025: sin politik incitament för inköp av elbilar Det gör det möjligt att sänka gränsen år tills de kan sälja bensin- och dieselbilar.

Kina och Indien satt 2030 som tiden för förändring. Samtidigt Storbritannien och Frankrike är de mest tillåtande länder där förbudet mot försäljning av diesel och bensin är berörda och De har satt 2040 som mål året.

Dessutom, olikt städer har lanserat sin korståg mot bilar med förbränningsmotorer. Madrid, Paris, Aten och Mexico City planerar att förbjuda dess cirkulation från 2025. Även i USA de redan har dykt upp kritiska positioner och status Kalifornien uppstår "strid" Disesl mot fordon och bensin mot den officiella VD Trump.

Du kanske också är intresserad av:

Kina vill också förbjuda dieselbilar och bensin

Storbritannien förbjuder också försäljning av diesel- och bensinbilar

Frankrike förbjöd försäljning av bensin- och dieselbilar