Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, letar efter skillnader

Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, letar efter skillnader

Skoda Octavia 2017 och stöder order, enheter som skall levereras under månad Februari 2017. Även om detta är en "restyling" eller ansiktslyftning, nya Skoda Octavia landar med konstruktionsändringar, särskilt i fronten, något som inte skedde med ankomsten av den första etappen av liv för denna generation, som hade premiär på tiden med mycket konservativa estetik. Vi visar visuellt vad design förändringar som gynnat Octavia, både fram- och bak och inne är.

Förändringar i den främre delen av Skoda Octavia 2017

I den främre, den nya Skoda Octavia ser en reviderad stötfångare och känd för att rymma främre ljusenheter teknik Full LED, men nu uppdelad i två delar på varje sida, så fann vi en bil "fyra ögon'. Grill, under tiden, har också dragit nytta av några ändringar som gör det något mer attraktivt.

Förändringar i baksidan av Skoda Octavia 2017

Kanske är det inte så märkbar visuell förändring i slutet av denna Skoda Octavia föregående, eftersom de flesta märk är en uppdatering av piloterna i taillamps. För att nämna några av sina nyheter, säger att elektrisk grind Det kommer återigen att vara ett alternativ i det välbekanta kroppen Combi och komma först i samband med saloon kaross.

Förändringar inne i Skoda Octavia 2017

Visst du inte hittar signifikanta skillnader vid första anblicken, men till förmån för Skoda Octavia 2017, säger system infotainment har kapacitiva skärmar som tillåter enkel och behaglig känsla användning med en storlek på 9,2 tum med 'Columbus' alternativet.

Denna nya uppdatering modell levereras med förarassistanssystem, som biträdande släpvagn, systemet parkeringshjälp, blind fläck detektor och andra system som har kommit under de senaste släpper bilar Volkswagen grupp.